Пак ще има офроуд в Трявна

Водеща! S-stezanieto-sche-b-de-ofitsialno-otkrito-na-15-oktomvri
Състезанието ще бъде официално открито на 15 октомври
Едно от най-атрактивните и мащабни спортни събития, което всяка година събира състезатели и любители на екстремните изживявания, отново ще събере офроуд екипажи от страната и чужбина в сърцето на Балкана - Трявна.

Тазгодишното есенно издание на „Tryavna 2022 Offroad Forever” ще се проведе в покрайнините на града в периода от 14 до 16 октомври, като официално ще бъде открито от кмета Силвия Кръстева на 15 октомври (събота) от 08:45 ч. пред сградата на общинска администрация.
„Изключително добре работим с Община Трявна, постоянно поддържаме връзка с г-жа Силвия Кръстева и г-н Марин Маринов и им благодарим за оказаното съдействие! Благодарим също и на г-н Борислав Борисов за съвместната ни работа с Кметство Плачковци. Състезанието започва в петък, 14 октомври, но официално ще го открием в съботния ден. Награждаването на най-добрите ще бъде в неделния ден от 15:00 часа на полигона в Трявна” - сподели г-н Йосиф Лагадов.

Той е част от организаторите на офроуд състезанието в Трявна от самото зараждане на идеята - през 2010-та, когато е и първото издание на екстремната надпревара.
„Така вече 12 години имаме възможността да организираме офроуд състезание и Трявна да е наш любезен домакин, за което отново благодарим! Неслучайно сме избрали региона, защото е центърът на България и отделно тук има много повече хотели и места за настаняване на хората. Но както в Габрово, така и в Трявна трасетата са много подходящи и има на полигоните затворен кръг, който е много подходящ също за публика и състезатели”, коментира още г-н Лагадов.
Тази година се очаква „Tryavna 2022 Offroad Forever” да събере над 100 екипажа от цялата страна, включително и чуждестранни такива от Македония, Сърбия и Румъния, които ще се впуснат в тридневното офроуд приключение с джипове и UTV-та. Точните трасета и местата за наблюдение ще бъдат обявени допълнително от организаторите.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Моторни

Към началото

Следвай ни