P3 Bulgaria гради ИТ общност в Габрово

Топ новина! Moderniyat-dizain-na-ofisa-osiguryava-dobri-usloviya-za-individualna-i-grupova-rabota
Модерният дизайн на офиса осигурява добри условия за индивидуална и групова работа
P3 отваря врати в Габрово. Компанията цели да формира ИТ общност в града, да даде поле за развитие на млади таланти и да привлече експерти от областта.

Защо точно в Габрово споделя Марин Кунев, изпълнителен директор на компанията: "Не искам да степенувам предимствата на Габрово пред други локации в страната. Няма как да изключим факта, че компанията е създадена тук. Много габровци работят при нас, имаме и подкрепата на общината.
Като оставим емоционалната връзка настрана, Габрово предлага конкурентна и екологична алтернатива на столицата. Ключов фактор са доброто образование и елитните учебни заведения тук. Нека погледнем целия регион и добре изградената транспортна структура.

Срещи
Един иновативен хъб в центъра на страната звучи като прекрасна възможност за местната младеж. Централният Балкан е точното място за изграждането на пространство, осигуряващо достойна и предизвикателна среда за работа и развитие. Как да не заложим на това?!”
В момента компанията е в активно търсене на опитни и мотивирани колеги, които да се настанят в новия офис. Той се намира в комплекс „Сиентиа“, разполага с 50 работни места и вече се обитава от 10 души, които до момента са работили дистанционно.
Офисът им дава възможност за по-добра комуникация и сработване между екипите, както и пространство за срещи с клиенти и колеги от P3 групата. Модерният дизайн на офиса осигурява добри условия за индивидуална и групова работа, както и места за отдих и сплотяване на екипа. 
P3 Bulgaria, позната в миналото като Grafixoft, е част от немската P3 Group, с 30 локации и 1850 служители в цял свят. P3 Bulgaria се занимава със софтуерни решения, с фокус върху разработката на продукти. Експертите изпълняват пълния работен цикъл, което позволява дългогодишни партньорства и комплексни проекти. Международни лидери в автомобилната индустрия като Mercedes, BMW и Porsche ползват услугите на компанията. Проектите са с разнообразна насоченост и са свързани с телекомуникация, финансови услуги, публичен сектор и други.
Софтуерните инженери в компанията са на различни нива – от стажанти до специалисти с над 15 години опит в сферата. P3 с радост развива таланти и държи на екипната работа и готовността за споделяне на знания. Опитните колеги са ангажирани с това, а по-младите вдъхновяват с иновативност и модерно мислене.
Даниел Кайзер, изпълнителен директор на P3 Bulgaria и партньор в P3 Group, отбелязва: „Колегите в България са изключителни професионалисти със знания на високо ниво. Желанието и кариерните им амбиции се вписват перфектно в плановете и ценностите на P3 Group. Вярвам, че заедно ще успеем да развием ИТ общността в областта и ще работим за едно по-добро бъдеще. Надяваме се да подпомогнем местните експерти и да привлечем такива от областта.“

Dining room
Комплексът разполага със зали за обучения, в които P3 планира провеждането на семинари, събития и обучителни програми, които многократно ще привличат ИТ специалисти в града. Това ще даде възможност на експерти в компанията да разгърнат потенциала си и да споделят опита си. Млади таланти ще могат да се докоснат до ИТ сферата и да придобият знания.
Как ще се развият плановете на компанията предстои да разберем. А сега, можем да разгледаме отворените позиции на www.p3-group.com и да се присъединим към приключението!

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Технологии

Към началото

Следвай ни