„Български пощи“ предприемат първа стъпка към своята дигитална трансформация

Poschite-–-poveche-i-po-kachestveni-uslugi
Пощите – повече и по-качествени услуги
Целта е по-качествено, по-бързо и по-ефективно обслужване на гражданите и бизнеса на едно гише

Български пощи“ предприемат първа стъпка към своята дигитална трансформация, като започват подготовка за внедряване на цялостна платформа, осигуряваща възможност за предоставяне на нови услуги и интегриране на настоящи и бъдещи софтуерни решения.

Дружеството извършва пазарно проучване (до 16 март 2023 г.) за индикативна обща цена за изпълнение, като публикува Базова информация на официална си страница.

Съществуващите информационни системи и приложения, обслужващи бизнес-процесите в дружеството, се характеризират с много на брой разнородни и несъвместими приложения. Повечето от използваните софтуерни приложения са написани с остарели технологични средства за разработка и имат ниска степен на интегритет. Липсват разработени интерфейси за нововъведените технологични решения.

Изграждането на WEB базирана платформа в „Български пощи“ ще доведе до разширяване на портфолиото на предлаганите услуги и постигане на по-качествено, по-бързо и по-ефективно обслужване на гражданите и бизнеса на едно гише.

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Технологии

Към началото

Следвай ни