Габрово е част от националното турне на София Тех Парк, представят South East European Innovators Program на 20 април

Водеща! S-bitieto-v-Gabrovo-sche-se-provede-na-12-april
Събитието в Габрово ще се проведе на 12 април
Габрово става част от националното турне на София Тех Парк, в рамките на което ще бъде представена инкубационна програма South East European Innovators Program (SEEIP).

 Турнето ще обхване 13 града в страната в периода 8 - 20 април.  Събитието в Габрово ще се проведе на 12 април в Ритуалната зала на Община Габрово  с начален час 16.00.
    Целта на тура е да запознае стартиращите и предприемачески екосистеми, студенти и ученици по места с предимствата и възможностите, които предлага програмата за развитие на техните компании, проекти или бизнес идеи.
    По време на всяко представяне участниците ще имат възможност да се срещнат с екипа от експерти на инкубационната програма, да научат повече за процеса на кандидатстване и да задават въпроси. Представянето ще бъде последвано от информационни сесии. В тях участниците ще могат да чуят истории за успех от настоящи и завършили участници в програмата.
Допълнително ще бъдат споделени и възможностите, които предоставя за бизнеса европейската мрежа Enterprise Europe Network.
Инкубационната програма на София Тех Парк е инициатива, насочена към подпомагане на стартиращи компании и предприемачи в ранните етапи от тяхното развитие от всички области на индустрията. Тя включва елементи на инкубация, акселерация и технологичен трансфер. 
Програмата предлага набор от ресурси и услуги, които имат за цел да помогнат на участниците да създадат свои компании или да ускорят растежа на бизнеса си, да достигнат до национални и международни пазари и в крайна сметка да успеят. 
Някои ключови аспекти на програмата включват менторство и наставничество, финансова помощ, достъп до научна инфраструктура, съоръжения, оборудване и експертиза, обучения, развитие на умения и подкрепа за инвестиции. София Тех Парк предоставя инкубационни услуги за бизнеса от 2016 г. като досега са били подпомогнати над 70 стартъпа, малки и средни предприятия.
Националното турне се организира от София Тех Парк в партньорство с Джуниър Ачийвмънт България и с подкрепата на Enterprise Europe Network – EEN и общините в градовете домакини.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Технологии

Към началото

Следвай ни