Обръщение на Николай Григоров, кандидат за кмет на община Габрово от коалиция "Левицата!"

S-men-sa-i-horata-ot-listata-za-obschinski-s-vetnitsi-–-poznati-i-pochteni,-dokazali-se-lichnosti
С мен са и хората от листата за общински съветници – познати и почтени, доказали се личности
Нека заедно да тръгнем и да търсим пътя, по който да излезем от това състояние на вражда, противопоставяне и разделение.

Скъпи приятели, 
познати и непознати габровци, 

Има времена, когато няма по-страшно престъпление от бездействието, безразличието, бездушието. Времена, в които творческата сила на разума е потискана, добродетелта се наказва, произволът изглежда като неотменим закон. Когато благоденства лошият, а правият е унизен. Но нека отчаянието не бъде наша съдба и не завладява нашите сърца. Нека заедно да тръгнем и да търсим пътя, по който да излезем от това състояние на вражда, противопоставяне и разделение.

Уважаеми съграждани, 
габровци от центъра, кварталите, селата,

Целият ми живот премина пред Вас – училище, работа, семейство, обществена дейност. Знаете силните ми страни, вероятно знаете и моите слабости. Винаги съм се стремял да помогна с каквото мога на тези от Вас, които са се обръщали към мен за помощ, за съвет, за насърчение, без да очаквам насрещна отплата. Така са ме учили моите родители. Защитавах каузи, които смятах за справедливи, борих се с неправдите както мога и се опитвах да бъда полезен на семейството си, приятелите и цялата ни местна общност. Ако някого някога съм обидил или наранил, моля да бъда простен, то не е било нарочно.

Сега се обръщам към Вас със смирена молба за подкрепа на изборите в неделя. Кандидатурата ми за Кмет на община Габрово от КП „ЛЕВИЦАТА“ е дълбоко осмислена, израз на желанието ми да приложа своя натрупан житейски, професионален и обществен опит за добруването на Габрово. Да работя усилено с всички, които милеят за бъдещето на нашия роден град и искат да живеят достойно в една модерна и просперираща община. Заедно с мен са и хората от листата за общински съветници – познати и почтени, доказали се личности.

Ако сме успели да докоснем сърцата Ви в тази кампания, да засилим доверието, което имате в нас и възприемате идеите ни, то гласувайте на 29.10. 2023 г. с номер 28 за Кмет на Габрово и за общински съветници, за хората, които работят не само с разума, но и със сърцето си.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Избори

Към началото

Следвай ни