Николай Косев в една неделя, заредена с енергия

Водеща! Nikolai-Kosev-uvazhi-molebena-na-motoklubovete-ot-Gabrovo-v-pamet-na-zaginalite-pri-PTP-motoristi
Николай Косев уважи молебена на мотоклубовете от Габрово в памет на загиналите при ПТП мотористи
  Неделя беше един динамичен, зареден с енергия и наситен със смислени каузи ден.

      На 1 октомври – Международния ден на възрастните хора, кандидатът за кмет на Община Габрово Николай Косев се срещна с пенсионерите от Габрово, като представи акценти от програмата си, насочени към тях.
    Николай Косев е издигнат от Местна коалиция „БСП За България“ (ПП „Български гласъ”, КП ”България на регионите”, ПП ”МИР”, ПП „Български социалдемократи”, КП ”Неутрална България”, ПП ”Партия консервативна България”, ПП ”Партия на зелените”) и подкрепен от политическа партия "Има такъв народ".    
    "Днес отново засвидетелстваме своята благодарност и признателност за всеотдайния труд, родителската грижа и общественополезната Ви дейност – се обърна към събралите се Николай Косев. Да обърнем поглед към Вас – хората, от които ежедневно черпим опит, мъдрост и съвети.
    В знак на дълбоко уважение към Вас Ви уверявам, че във визията си за управление на общината ние сме поставили на централно място активните политики, обърнати с грижа към Вас, в това число подкрепа за различни инициативи, разкриване на пенсионерски клубове в кварталите и населените места, рехабилитационни програми.
    Желая на всички най-доброто, което заслужавате: здраве, дълголетие и достоен живот!"

НВиколай Косев

  За да подкрепи една от най-уязвимите групи в общество ни – хората със зависимости, в същия ден кандидатът за кмет на Габрово участва и в събитието „Аз бягам с кауза“ - 1 км на ден през октомври!


    Също вчера, на празника Покров Богородичен, кандидатът за кмет Николай Косев уважи молебена на мотоклубовете от Габрово в памет на загиналите при ПТП мотористи, който се проведе в храм "Св. Йоан Предтеча".
    "Необходимо е всички да положим усилия и да пазим живота. Да се опитаме да направим по-безопасен града ни – чрез изграждане на площадки за обучение на децата в основните правила за безопасно движение по пътищата, разширяване на зоните с видеонаблюдение, изграждане на повдигнати пешеходни пътеки. Това са само част от мерките, които сме заложили в нашата програма."
 
    “Хората са на първо място – важно е да спрем стигмата и дискриминацията, да насочим усилия към превенцията. 
    Необходимо е да се подобри разбирането и да се намали осъждането към хората със зависимости, така повече от тях ще се осмелят да признаят проблема си и да потърсят помощ. Още в началото на мандата ще създадем общинско социално предприятие, където хора от уязвими групи ще могат да се реализират".
   


Публикацията е по договор с Областен съвет на БСП – Габрово за отразяване

предизборната кампания на МК "БСП за България".

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Избори

Към началото

Следвай ни