Николай Косев, МК БСП за България: През следващите 4 години ще продължим да бъдем честни и открити с хората

Препоръчана! Nikolai-Kosev
Николай Косев
Представителят на МК БСП за Бъйлгария очаква победи при балотажите в Поповци и Драгановци

Благодаря! Благодаря на всички, които се довериха на мен и на нашите кандидати за общински съветници и кметове на села. 
    Ще имаме втората по големина група в Общинския съвет, кмет на село Яворец, и надявам след балотаж в неделя кметове на Поповци и Драгановци. 
    През изминалия месец водихме позитивна кампания и се опитахме да стигнем до максимално широк кръг от хора, които да чуят нашите послания и да убедим да гласуват за нас. Разбира се, фактът, че левите партии в Габрово не можаха да намерят общ език и габровци трябваше да избират между двама кандидати и две листи, оказа своето влияние и вместо да сме заедно с по-голям резултат на балотаж, загубихме тази възможност с под 100 гласа. Надявам се, че това ще остане като един научен урок и следващия път подобни разминавания няма да има. 
    Благодаря на моя екип, който работи неуморно през всичките тези дни. Благодаря на нашите членове и застъпници в секционните избирателни комисии, както и на всички хора, ангажирани в кампанията. Продължавайте да ни следвате в социалните мрежи, защото в следващите четири години ще продължим да бъдем честни и открити с хората относно случващото се в община Габрово и останалите населени места!

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Избори

Към началото

Следвай ни