Тревненските деца учиха за Европа чрез забавления

В парка, близо до природата, чрез тичане, скачане и състезателни игри в рамките на една седмица четвъртокласници от тревненските училища демонстрираха знания и получаваха нови за Европа,

&l

Повече...

Отборна титла и 18 медала за "Акро-арт"

Отборна титла и 18 медала, това е равносметката за „Акро-арт“ от Държавния шампионат по скокове на батут, двоен мини батут и акробатична пътека, който се проведе в Сливен и Ямбол. Габровският клуб завоюва титлата отборно в дисциплината двое

Повече...

Тесла вече е най-скъпата марка в САЩ

Поради странностите на пазара и най-вече поради невероятно високите очаквания към бъдещата поява на едва третия си масов продукт- Model 3, само преди няколко седмици Tesla се превърна в най-скъпата автомобилна марка в САЩ.

Повече...

Публичен урок по метода Декроли в Националния музей на образованието - Габрово

Публичен урок по метода на белгийския психолог и педагог д-р Декроли изнесоха в Националния музей на образованието – Габрово педагозите от детска градина „Младост” Татяна Илиева и Стоянка Бонева.

Повече...

Участници в конкурса за „Бостанско плашило” на ЕМО „Етър” получиха наградите си

Плашилото на 7-годишния Любомир Павлов от Златоград бе обявено за топ модел в конкурса за „Бостанско плашило” на ЕМО „Етър”. На 21 май журито награди отличените. Плашилото на Любомир Павлов е и най-голямото сред участващите.

Повече...

Скулптури извън гравитацията

Съвременният скулптор владее тайните на антигравитацията - така може да се оценят невероятните творчески подходи при създаването на уникални скулптурни работи.

Повече...