180 000 лв. за довършване на църквата в квартал Младост

Правителството одобри 180 000 лв. за довършване на православния храм „Св. Св. Онуфрий, Дамаскин и всех мучеников Габровских“ в кв. Младост на град Габрово.

Повече...

Международен баскетболен камп IBC 2017: Бренд Типтон: „Габрово е отнемаща дъха красота!"

Американецът е от остров Гуам – владение на САЩ в западната част на Тихия океан. Той е треньор в баскетболно сдружение.

Повече...

Тревненските деца учиха за Европа чрез забавления

В парка, близо до природата, чрез тичане, скачане и състезателни игри в рамките на една седмица четвъртокласници от тревненските училища демонстрираха знания и получаваха нови за Европа,

&l

Повече...

150 деца във второто издание на "Милан Джуниър Камп"

На 3 юли в Дряново бе открито второто издание на „Милан Джуниър Камп“

Повече...

Продължава делото за убийството на ул. „Ст. Караджа"

В понеделник в Окръжния съд в Габрово ще се проведе третото заседание по делото за убийството на 54-годишния мъж, който намери смъртта си в приземен етаж на къща на ул. „Ст. Караджа“ в Габрово.

Повече...

Атанас Рачев донесе медал на ДК "Габрово" от силен турнир в Панагюрище

Братя Рачеви представиха габровското джудо във втория международен открит турнир за деца, проведен в „Арена Асарел“ в Панагюрище.

Повече...

Отборна титла и 18 медала за "Акро-арт"

Отборна титла и 18 медала, това е равносметката за „Акро-арт“ от Държавния шампионат по скокове на батут, двоен мини батут и акробатична пътека, който се проведе в Сливен и Ямбол. Габровският клуб завоюва титлата отборно в дисциплината двое

Повече...

Тесла вече е най-скъпата марка в САЩ

Поради странностите на пазара и най-вече поради невероятно високите очаквания към бъдещата поява на едва третия си масов продукт- Model 3, само преди няколко седмици Tesla се превърна в най-скъпата автомобилна марка в САЩ.

Повече...

Публичен урок по метода Декроли в Националния музей на образованието - Габрово

Публичен урок по метода на белгийския психолог и педагог д-р Декроли изнесоха в Националния музей на образованието – Габрово педагозите от детска градина „Младост” Татяна Илиева и Стоянка Бонева.

Повече...