неправилното паркиране - тема с продължение

Васил Колев, гр. ГабровоP.S. Снимките са направени на 22.01.2015 г.
неправилното паркиране - тема
Васил Колев, гр. ГабровоP.S. Снимките са направени на 22.01.2015 г. в 08:43 ч. на ул. „Николаевска“ 86

Здравейте!
Прикачените снимки са направени на 21 януари 2015 г. в 8:27 ч. на ул. „Николаевска“ 86 и е поредният товарен бус върху този тротоар

. Ако с глоби и самоделни колчета на тротоара не може да се превъзпитат водачите на тези бусове, то нека собственикът на магазина се замисли дали клиентите му искат да вървят по изпочупените и окаляни плочки пред магазина и сам той да предупреди доставчиците да не спират по този начин.
Трябва ли да пращаме снимки с паркираните всяка вечер автомобили на DSC СОД по тротоара срещу офиса им (ул. „Николаевска“ 119), дали патрулиращите автомобили на МВР не може да направят колегиална забележка за това нарушение?

 А дали тези бусове от снимки 1 и 2 не можеха да спрат само на 10 м от магазина, вижте снимка 3, колко място за спиране има на пътя, това само за да не казват, че се заяждам и че няма къде да се спира. От лични наблюдения мога да кажа, че се стоварват 2-3 каси с хляб, мляко, щайга колбаси или няколко кашона с консерви. Питам се, този търговец (интелигентен и уважаван бизнесмен) не може ли да купи една количка за складчето на магазина и с нея да се пренася стоката на десетина метра, ако бусът не може да спре пред вратата, вместо клиентите му да газим калта от гумите на бусовете, да се промушваме покрай тях и да се разрушава тротоара? Едно питане към Община Габрово и МВР - защо отново пред ОББ се превърна в паркинг, къде останаха добрите желания и контролът?

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни