Коалиция „ПП-ДБ“ регистрира листатата си за Габровския избирателен район

Топ новина! Ot-lyavo-nadyasno--Ivan-Ivanov,-Ivelin-Stoyanov,-Yavor-Bozhankov
От ляво надясно: Иван Иванов, Ивелин Стоянов, Явор Божанков

    „Има как, защото има и кой!“ С тези думи водачът Явор Божанков представи днес кандидат-депутатите на Коалиция „ПП-ДБ“ в Седми габровски избирателен район. 
    В РИК – Габрово заедно с него бе и областният координатор на ПП Петър Петров, който е трети сред кандидатите за 49-ото НС. Петров е и най-младият в листата.
    Той е на 30 години и е дипломиран зооинженер. Занимава се с говедовъдство, има мандра и къща за гости в село Съботковци. 
    В регистрацията участваха и регионалните председатели на коалиционните партньори от ДСБ – Ивелин Стоянов, и от „Да, България – Иван Иванов. Те са на 4-о и 5-о място в листата. 
    Втори е досегашният депутат Богомил Петков. Икономист по образование, той е основател на успешен бизнес в Севлиево. 
    Шеста е представителката на Дряново Надежда Киселкова-Юмерова. Тя е юрист. След нея е Надежда Денева, която има близо 30-годишен опит като социален работник. Била е и експерт по „Защита на детето и социални услуги“ към детския фонд на ООН – УНИЦЕФ. 
    Осмият в листата - Николай Томитов, е IT специалист. Той е на 35 г. и е „#ИмаКак Габрово да бъде не само столица на хумора“, каза Явор Божанков след регистрацията.
    „В листата сме избрали млади и успешни хора, които не само знаят как, но и имат енергията да променят бъдещето на Габровска област“, допълни 33-годишният юрист, който вече има 5 мандата в Народното събрание зад гърба си. Като представител на гражданската квота той е сред основните защитници на машинното гласуване и съдебната реформа в България.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Избори

Към началото

Следвай ни