Какви нетрадиционни методи на лечение използвате за здравето си?

<p>„Лекувам се само с лекарства, купени от аптеката. Не смея
Какви нетрадиционни методи на

„Лекувам се само с лекарства, купени от аптеката. Не смея да използвам билки или други неща, защото не ги познавам и не знам какво може да ми направи едно предозиране.“


„Винаги се допитвам до лекар, преди да взема някое лекарство, защото не искам да си играя със здравето. Билките помагат, но само ако ги познаваш и си наясно с това по какъв начин да ги приемаш.“
„Ползвам билкови рецепти, записани още от баба ми в една тетрадка, които ми помагат за всяка болежка. Все пак с билките трябва да се внимава, защото всяка билка отговаря за нещо различно.“
„Преди време един човек ми даде рецепта за една билкова смес, която помага за лечението на рак на кожата. Честно казано, много ми помогна, затова вярвам в силата на природните лекарства.“
„Единственото нещо, което пия, е аспирин. За всяка друга болка разчитам на продукти, направени от водорасли по много специална технология, което си е един вид хомеопатия“.
„Не използвам билки и хомеопатия, защото не съм сигурен дали ще ми помогнат така, както ми помагат традиционните лекарства. След като съм свикнал с този начин на живот, така ще си продължа нататък“.
„Аз съм лекар и поради тази причина разчитам само и единствено на традиционната медицина. Не знам билките за какво се използват и каква доза трябва да се взема от тях, струва ми се излишен риск“.
„Използвам няколко вида билки, растящи в нашия регион, които ми помагат наистина много и съм доволен. Не бих приемал лекарства, защото билките са природен продукт, докато лекарствата са човешка изработка“.
„Разчитам само на билките, защото от малък ги познавам и знам коя за какво се използва. Освен това, билките са чисти и много трудно могат да ти навредят с нещо освен ако не си взел голяма доза“.
„Разчитам само на традиционната медицина. Като цяло малко са хората, които имат вземане-даване с билките, защото почти никой не ги познава и не знае за какво може да му помогнат“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Анкети

Към началото

Следвай ни