Ивелин Стоянов: Водещата цел е засилване на икономическата активност и преодоляване на последиците от застъпващи се кризи

Ivelin-Stoyanov-be-naroden-predstavitel-v-46-to-Narodno-s-branie
Ивелин Стоянов бе народен представител в 46-то Народно събрание
Ивелин Стоянов е водач на листата на "Демократична България - Обединение" в Габровски регион

Ивелин Стоянов е добре познат на габровци като обществена личност и политик – четири мандата е общински съветник. На изборите през юли миналата година Ивелин Стоянов получи доверието на избирателите в областта и беше избран за народен представител в 46-то Народно събрание. От януари до началото на август тази година изпълняваше длъжността заместник областен управител на област Габрово.


Днес отново търсим подкрепата на избирателите си в Габровска област. Имам честта и най-вече отговорността да водя листата на Демократична България – Обединение. Като водач дължа лоялност на всеки, който през годините ни е избирал и на 2 октомври ще даде отново своя глас за нас. Тези хора не ги предаваме!
Имаме ясна и измерима цел – да направим България най-доброто място за живот на Балканите!
Ще бъде необходимо заедно да извървим пътя на трансформации в редица ключови сектори като енергетика, отбрана, сигурност, икономика, социална сфера, образование. По този път ще има препятствия, трудности, но ще се откриват и нови възможности пред страната. Нужни са последователност и здрав разум, а ние от Демократична България, въоръжени и със смелост, гарантираме, че в следващия парламент ще работим за осигуряването на управление, което позволява на България да се възползва от тези възможности.
Водеща цел е засилването на икономическата активност и постигането на висок икономически растеж в България. Пред нас е и преодоляването на последиците от многобройните застъпващи се външни и вътрешни за страната кризи – енергийна, икономическа, пандемична, военна и институционална.
В ръцете на габровци Демократична България (№ 25) ще остави повече разполагаем доход, като:
• запази по-ниското ДДС за топлоенергия и природен газ до нормализирането на цените на международните пазари;
• работи за това – при задаваща се криза габровци да получат данъчни облекчения и да запазим ставките на преките и косвени данъци;
• разшири програмата за ваучери – ще бъдат включени необлагаеми ваучери за образование, туризъм и спорт;
• запази намаленото ДДС за книги, бебешки продукти, хляб и брашно до нормализирането на инфлацията;
• необлагаемият минимум по ЗДДФЛ ще е от 500 лева месечно.
Демократична България (№ 25) има за цел местната власт да стане по-силна. Когато габровци са изправени пред някакво предизвикателство – решението да дойде от Габрово. Това се постига чрез конкурентоспособни местни общности, които по-бързо и качествено да посрещат това предизвикателство.
Нужна е децентрализация и дигитализация на общините и районите в градовете с районно деление. Когато бъде намалена административната тежест, изграждането на така важните за страната инфраструктурни обекти ще стане още по-възможно.
Ние дължим тази лоялност на нашите избиратели!
Всички знаем обаче кой и как управляваше България през по-голямата част от последните 15 години. Тук трябва да наблегна: Едно бъдещо управление на и с ГЕРБ би било пагубно за страната ни!
Българският народ винаги е бил мъдър. Една позната поговорка гласи „Вълкът козината си мени, но нрава не!“. Каквато и козина да облече ГЕРБ, каквото и да обещае на тези избори, ние няма да забравим за:
- скандала с шефа на митниците Ваньо Танов. Борисов нарежда да се спре проверка срещу пивоварната „Леденика“ на бизнесмена Михаил Михов, известен и като Мишо Бирата.
- скандала с тефтерчето на Златанов, където бяха записани редица политически поръчки за това кой да бъде „ударен“, „оправен“ или „отложен“.
- скандала „Суджукгейт“ – Живко Мартинов и рекета му, общо четири тона суров суджук, 30 кг филе „Елена“ и 30 кг телешка пастърма.
- скандала с незаконните ин хаус поръчки на ГЕРБ за АМ „Хемус“ с ясното съзнание, че „Автомагистрали“ не може да извърши повече от 80% от дейностите, заобикаляйки Закона за обществените поръчки.
- скандала с чекмеджетата, пълни с хиляди евро и кюлчета злато, за Мата Хари.
Ние няма да забравим!
Няма да се оставим да бъдем излъгани!
Този път ще действаме разумно!
Заедно!
Демократична България с номер 25
в бюлетината.
За да спечелят хората от област Габрово!

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Избори

Към началото

Следвай ни