Ивелин Стоянов: Социални мерки, но при стабилен бюджет. Има как!

Топ новина! Ivelin-Stoyanov
Ивелин Стоянов
Дефицитът не трябва да надхвърля 2,8-3%, категоричен е представителят на ДСБ в листата на “ПП-ДБ" за Габровска област

Stoyanov

Социални мерки трябва да има, но само, когато те са резултат от стабилен бюджет, в който дефицитът не надвишава 2,8-3%. Това е последователната икономическа политика, на която държат десните избиратели, категоричен е Ивелин Стоянов. Той е четвърти в листата на „Продължаваме Промяната – Демократична България“ в Габровска област. Научен работник, депутат в 46-ото НС и председател на ДСБ в Габрово. Има голям опит в местната власт с 4 мандата като общински съветник. Затова оценява високо работата на правителството на ПП за намаляване на регионалните неравенства в страната. „За първи път бяха предложени механизми за прозрачно и справедливо разпределяне на средствата за проекти в полза на всички общини“, обяснява Стоянов. 

Според него особено важна за Габровска област е залегнала в програмата на коалиция „ПП-ДБ“ инвестиция в Северна България в размер на 25 млрд. лева. „Минимум 50% от финансирането по европейските програми до 2027 г. трябва да бъде за трите северни региона на страната“, категоричен е Ивелин Стоянов. За него можете да гласувате с преференция 104 в листата на „Продължаваме Промяната – Демократична България“ с номер 12 в бюлетината. 
    Текстът е предоставен от предизборния щаб на „ПП-ДБ“ съгласно договор за отразяване предизборната кампания на коалицията.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Избори

Към началото

Следвай ни