Ивелин Стоянов: Гласуването е най-сигурният начин гласът ни да бъде чут!

Ivelin-Stoyanov_baner.jpg
Ivelin-Stoyanov_baner.jpg
Ивелин Стоянов, народен представител в 46 НС и водач на листа на коалиция Демократична България:

Аз искам България да се управлява от интелигентни, образовани, компетентни и можещи хора.
Тези хора, ще имат нелеката задача да рестартират правовия демократичен ред чрез промени в Конституцията и законите, които да освободят институциите от мафиотския захват и да поставят прокуратурата в рамките на демократична отчетност.
Вярваме, че ние, свободните граждани, с разум можем заедно да изградим България, отзивчива към мечтите на всяко нейно дете. Милиарди се крадат всяка година. Можем да инвестираме тези пари в отглеждането и развитието на нашите деца. Можем да спрем кражбата на бъдещето на нашите деца.
Вярваме, че ние, свободните граждани, можем да спрем България да бъде най-бедната държава в ЕС. Знаем как с разум да постигнем устойчиво подобряване на благосъстоянието на българите.
Време е хората, отклонили тези средства към обръчи от фирми, чекмеджета и чували, да си получат заслуженото чрез справедлив съдебен процес и полагащото им се наказание.
Време е политическите партии ГЕРБ и ДПС да понесат вината си за въведените корупционни схеми, превърнали България в най-бедната държава в Европейския съюз.
Това може да се стане като:
- реализираме истински технологичен и енергиен преход и зелено възстановяване от кризите. Правилното инвестиране на средствата от фондовете на ЕС и националния бюджет в проекти с висока добавена стойност трябва да бъде приоритет. По този начин ще бъдат развити нови бизнес модели и ще бъде повишена конкурентоспособността на икономиката ни.
- развиваме човешкия капитал чрез ударни инвестиции в ново образование и умения за бъдещето, като отговор на скоростта на промяна в съвременния свят.
- реагираме чрез незабавни инвестиции в здравето на нацията, в култура и в социална защита, в привличане и задържане на талантите и отключването на потенциала на Голямата България заедно с българските граждани зад граница.

Гласуването е най-сигурният начин гласът ни да бъде чут!

България може да бъде свободна страна. В България може да има честни и справедливи правила, просветени и почтени институции. България може да е страна, която да използва настоящата криза, за да премине на нова скорост и радикално да се модернизира.
Нуждаем се от честни избори, за да отприщим потенциала на нацията. Това е моето разбиране за дълг и патриотизъм.

Ивелин Стоянов предупреждава, че купуването и продаването на гласове е престъпление.
За да спечелят хората от област Габрово!

#ДовериСеНаРазума
#ДемократичнаБългария

Текстът е предоставен от предизборния щаб на Демократична България и се публикува съгласно договор за отразяване на предизборна кампания в изборите на 2 октомври 2022 г.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Избори

Към началото