Иван Иванов: Габрово не може да е само столица на хумора

Топ новина! Ivan-Ivanov
Иван Иванов
Трябва да започнем с демографската криза в областта, смята петият в листата на “ПП-ДБ“

    Габрово – столица на хумора! А защо не и столица на младите? На предприемчивите? Център на екотуризъм, на биоземеделие, на модерни производства и високи технологии? 
    Такива въпроси задава на избирателите Иван Иванов, който е кандидат за народен представител – с преференция 105 в листата на „Продължаваме Промяната – Демократична България“. 
    Той е председател на „Да, България“ в Габрово. Завършил е Техническия университет със специалност „Уредостроене“. 
    От 1997 година развива собствен частен бизнес в сферата на системите за сигурност. 
    Член е на Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране, част "Електрическа", и външен експерт при предварителен контрол на обществени поръчки към АОП.
    „Трябва да започнем от най-важното: демографския колапс, в който е изпаднала Габровска област“, категоричен е Иван Иванов. Все повече млади хора напускат четирите общини. На всеки 100 души, които излизат от пазара на труда, съответстват 56 младежи, на които предстои включване в трудовия пазар.
    „Нужни са социални стимули за привличане на хора в активна възраст. А също и да сложим край на картелното задържане на нивата на заплатите. Нови високотехнологични производства биха задържали младите хора тук“, твърди кандидатът за народен представител.
    Текстът е предоставен от предизборния щаб на „ПП-ДБ“ съгласно договор за отразяване предизборната кампания на коалицията.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Избори

Към началото

Следвай ни