„Имах усещането, че участвам в риалити на ужасите”

	„Имах усещането, че участвам в риалити на ужасите“, заяви по
„Имах усещането, че участвам в
„Имах усещането, че участвам в риалити на ужасите“, заяви по телефона кметският наместник на Козирог Христо Койчев вчера. Той разказа, че в четвъртък вечерта изведнъж се изсипал порой, придружен с градушка, над селото.

„Видях как от горния край на селото по дерето тръгна висока над метър и половина вода. Хукнах да преместя колата, да не я отнесе. Видях голям зор по преместването й. Накъдето да се обърна, все вода приижда. Разля се на ширина около 4 метра. Повлича дърва, стока, покъщнина. 
Наводни много къщи - като започна от горния край, до долу няма суха маза или двор без вода до глезените. Изсипва се от небето, спира за десетина минути и започва пак отново. И така до полунощ.
Не сме мигвали, като намаля водата, започнахме постепенно да разчистваме. 
Сутринта се включиха и момчетата от правителствената програма „Сигурност“. Ще работим и утре, и вдругиден, ако трябва. Жалко, че наскоро бяхме асфалтирали, а сега и той е изкорубен, със сериозни пукнатини. 
Откъде ще търсим пари за ремонта, ум не ми достига“, приключи обясненията за стихията, изсипала се над селото в четвъртък вечерта, Христо Койчев.   

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни