„Има такъв народ“ представи листата си в Габрово, водач е Деляна Иванова

Delyana-Ivanova-2022_1.jpg
Delyana-Ivanova-2022_1.jpg
Деляна Иванова e финансист, представител за Габрово в 45.НС и 46.НС и заместник-министър на регионалното развитие и благоустройство в последния редовен кабинет

На празника на Св. София, Вяра, Надежда и Любов ПП „Има такъв народ“ направи официално представяне на листата в Габрово.
Водач на листата е Деляна Иванова – финансист, представител за Габрово в 45.НС и 46.НС и заместник-министър на регионалното развитие и благоустройство в последния редовен кабинет.
С „Продължавам да вярвам и имам надежда, че с много любов ще променим България“ Деляна Иванова поздрави гостите и приятели на ИТН в Габрово.
След нея в листата са: Александър Рашев – адвокат, Светослав Маринов – предприемач, Благовеста Димитрова – мениджър в туризма, Ива Тодорова – икономист, Стефан Михнев – координатор на ИТН в община Трявна, и Любомир Банев – финансист.


За изминалите 18 месеца Деляна Иванова доказа своята експертиза, отдаденост и загриженост за бъдещето на Габрово и региона.
С организираната приемна се осигури възможност на гражданите за пряк контакт и поставяне на проблеми, както и тяхното решаване.
Най-старата мечта на габровци – тунелът под връх Шипка, е тема, която много политици в годините се опитват да придвижат, но сега стана възможно и се преодоля важна стъпка към осъществяването є – подписване на договор за проектиране и изграждане на съоръжението. С това основните трудности са преодолени и скоро ще можем бързо и удобно да се движим по оста север-юг.
За да бъде осигурено непрекъснато водоподаване на град Севлиево, за последните шест месеца е осигурено финансиране за водния цикъл на града и довеждащ водопровод чрез програма Околна среда, финансиране с национален бюджет на общински проект за непокритата част от европейското финансиране, и финансова подкрепа за ВиК – Габрово, за да може инвестицията да бъде изпълнена възможно най-рано.
Направени са и първи стъпки към преодоляване на мътността на водата на град Трявна. За подкрепа на ВиК дружествата и недопускане на увеличение на цената водата или финансов колапс на дружествата, бяха осигурени субсидии за сектора до края на м. април за компенсиране на увеличената цена на електроенергията.
Какво предстои?
Предстои дълъг път, който трябва да бъде извървян на малки стъпки. Спешната отсечка е тази на ограничаване на инфлацията, мерки за справяне с обедняването, осигуряване на топлина за зимата.
Дългият път е пътят на развитието, на създаване и подобряване на инфраструктурата, на дигитализация на процесите и на опростяване на процедурите, на образованието и развитието на младежта. Само така ще създадем условия за предприемачески интерес и нова добавена стойност на региона. Благоприятна бизнес и социална среда, транспортна свързаност и образование е единственият подход към ограничаване на обезлюдяването и създаване на устойчив модел на развитие и финансова стабилност.
За директна връзка с Деляна Иванова и поставяне на Вашите въпроси и сигнали пишете на d.ivanova.gabrovo@gmail.com.

Текстът е предоставен от предизборния щаб на ПП ИТН – Габрово и се публикува съгласно договор за отразяване на предизборна кампания.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Избори

Към началото

Следвай ни