Има ли нужда от обществени тоалетни?

	Франко Нерудо: „Както във всяка западна държава и тук трябва
Има ли нужда от обществени то

Франко Нерудо: „Както във всяка западна държава и тук трябва да има обществени тоалетни. Смятам, че на гражданите ще им бъде по-удобно с наличието на тоалетни, а вече опазването им зависи от всички“.

Михаил Калчев: „Мисля, че няма нужда от градски тоалетни, защото като знам манталитета на нацията ни, много бързо ще ги обезобразим. Отделно ще се изискват много средства за поддръжката им, средства, които Общината може и да не може да отдели“.
Тодорова: „Според мен дори и да бъдат сложени градски тоалетни, ефектът няма да е много голям, защото бързо ще ги опропастим. Така заради лошата ни култура ще бъдат хвърлени много пари на вятъра“.
Елена Мавродиева: „Разбира се, че имаме нужда от градски тоалетни. Но няма да ги опазим поради ниската ни култура. Сякаш е станало традиция всичко ново да се руши, градските тоалетни ще станат жертва на вандали“.
...: „Имаме нужда, защото много хора ще облекчават нуждата си където трябва, а не зад дърветата в парковете. Лошото е, че нацията ни не е от съвестните и няма да положим усилия за опазването им“.
Тодор Пенчев: „Имаме нужда не само от тоалетни, а и от градска баня. Все пак сме в XXI век, смятам, че културата и моралът ни са на по-високо ниво и новите придобивки ще запазят своята цялост“.
Надежда Спиридонова: „Определено има нужда. Нложи ми се да моля хора да ме пуснат да използвам тоалетна. Възрастните хора като мен ще бъдат страшно улеснени и няма да им се налага да изпадат в неудобни ситуации“.
Илия Иванов: „Естествено, че имаме нужда от градски тоалетни. Особено тук, на центъра, трябва да има поне три. Лошото е, че поради липса на възпитание не съм убеден, че ще опазим даденото“.
Марга Иванова: „Смятам, че обезателно имаме нужда от градски тоалетни. Но заради вандалските ни прояви най-вероятно скоро след появата им вече няма да искаме да стъпваме там“.
Христо Сашев: „Имаме нужда от градски тоалетни.  Проблемът ще бъде свързан с поддръжката и опазването им, понеже съм почти убеден, че няма да се справим и в двете неща“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Анкети

Към началото

Следвай ни