Икономическата библиотека е вече в ОИЦ – Габрово

Press2.1-30-06-2020.JPG
Икономическата библиотека е вече в ОИЦ – Габрово

Книгите, предоставени от фондация „Бауерзакс“, вече пристигнаха в Областния информационен център – Габрово.

По лавиците на новата „Икономическа библиотека“ можете да откриете, както класически автори от сферата на икономиката, носители на Нобелова награда за принос в икономиката, така и съвременници оказали силно влияние в развитието на икономическата теория. Някои от творбите са в оригинал на английски език, други са преведени и издадени от български издателства.

Предстои откриване на „Икономическа библиотека“ през месец юли, когато първият й официален  гост ще бъде един от водещите икономисти в България Георги Стоев.

Основната концепция на „Икономическа библиотека“ е тя да се превърне в място за срещи и дискусии с европейско измерение, пространство където се организират обучения, прожекции, лекции по актуални теми. Идеята е да се организират и дискусии както по определени заглавия в библиотеката, така и други актуални икономически теми, които не са конкретно обвързани със заглавие на дадена книга, налична в библиотеката. „Целта ни е общността да припознае „Икономическа библиотека“ като място, където се случват интересни и полезни събития. Възможността за организиране на дейности и инициативи е голяма, като основен акцент е тематиката - икономика, бизнес, предприемачество, търговия, мениджмънт и т.н.“  споделя Ирена Бойновска, експерт в Областния информационен център.Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Арт

Към началото

Следвай ни