Ходите ли да пазарувате в други градове?

<p>Цвета Дянкова: „Пътувам постоянно, затова често в други градове си
Ходите ли да пазарувате в друг

Цвета Дянкова: „Пътувам постоянно, затова често в други градове си купувам дрехи и козметика, защото там намирам промоции и намаления, които в Габрово не откривам“.


„Не! Първо защото времето и възможностите ми са ограничени и второ, защото не смятам, че тук липсват някакви стоки“.
„Живея на село и от града си купувам мебели и техника, иначе всичко останало мога да си го намеря на село. Все пак живеем в 21 век, навсякъде можеш да намериш всичко“.
„Пазарувам в други градове доста често, най вече дрехи и техника, защото в другите градове като Стара Загора и Велико Търново може да се намери необходимото, но на по-ниска цена, отколкото тук“.
„Определено не пазарувам в други градове, защото тук съм си изградила връзки и знам коя стока си струва и коя не, докато на друго място няма да бъда сигурна дали вземам нещо наистина качествено“.
„Не пазарувам в други градове, защото не го намирам за рентабилно. Тук човек може да намери всичко, което му трябва, стига наистина да се поинтересува, а не прибързано да дава пари, за да ходи на друго място“.
„Най-често пазарувам във Велико Търново, защото стоките оттам ми харесват много. Ориентирала съм се в закупуването на книги, защото някои заглавия не могат да бъдат открити тук, обувки и палта“.
„Аз пазарувам само и единствено в Габрово, защото съм наясно, че икономика се развива с приходи. Ако не стимулираме икономиката на Габрово, няма как да се развием нагоре“.
„Не намирам за нужно да пазарувам в други магазини, след като тук мога да си набавя всичко необходимо. Посещавам други градове, за да си набавям спомени, а не предмети“.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Анкети

Към началото

Следвай ни