Габрово ще е домакин на първия семинар по кеч в България

Топ новина! Kech-seminar-tg-sche-se-provede-na-24-septemvri-v-Gabrovo
Кеч семинарътг ще се проведе на 24 септември в Габрово
На 17-ти май, Ден на българския спорт и празник на Габрово, с гордост обявяваме чe в града през есента ще се проведе първия в новата история на България семинар по кеч!

Област Габрово е дала на света българската кеч легенда Дан Колов, а сега нейният най-голям град ще посрещне историческото събитие и възроди жанра в България. Тренировките ще се проведат на 24 септември (събота) в Спортна зала “Христо Ботев” и ще бъдат водени от българската звезда Дъмян Тангра (Damyan Tangra).
Кечът е уникален по рода си развлекателен жанр, еволюирал през годините от боен спорт в уникално шоу, комбиниращо бойни изкуства, театър и епизодичен телевизионен разказ. България има голям принос към развитието му, като страната ни е представяна в глобален мащаб от имена като Дан Колов, Никола Петров, Петър Ферещанов, като дори американската легенда Андре Гиганта е с български корени. В днешно време кечът продължава да привлича публика от всички възрасти по целия свят, благодарение на пленителни образи, драматични обрати, комични моменти, атлетизъм и невероятни каскади.
Дъмян Тангра, познат на американската публика като Деймиън Тангра, е сред няколкото български кечисти, които изгряват на съвременната сцена по стъпките на Мирослав Барняшев. Прозвището му в Щатите е "The Mat Scientist" ("Учен на ринга") заради разнообразния му боен стил и иновативност в битките. Тангра владее различни техники от кеча и бойните изкуства и е добре запознат с всички аспекти на спортното шоу.
Семинарът ще включва физическа тренировка - кардио, основни хватки и движения, базисни падания (bumps) и сюжетни похвати на ринга и извън него. Освен това, Дъмян Тангра ще проведе и лекторна част за психологията на кеча и изграждането на герои (и злодеи). За да могат да участват във всяко упражнение и да извлекат максимума от семинара се препоръчва трениращите да са в добра физическа кондиция, но за тези, които са възпрепятствани да участват във физическата част на семинара е предвидена възможността да присъстват като зрители срещу намалена цена на билета.
Повече информация за семинара и цените на билетите ще бъде публикувана идните седмици в каналите на Българска кеч академия:

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото