Фирма от Габрово е отличена с награда „Компания на годината“

Водеща! Bebo-e-nai-golemiyat-b-lgarski-brand-daritel-na-rodilnite-i-neonatologichnite-otdeleniya-v-B-lgariya.
Бебо е най-големият български бранд дарител на родилните и неонатологичните отделения в България.
Габровската фирма „Аванс Трейд“ беше отличена с награда „Компания на годината“ на церемония, организирана от списание и клуб Business Lady.

Церемонията се състоя в сряда в столичния Гранд хотел „Астория“. Призът в категория „Корпоративна социална отговорност“ компанията получи заради приноса си към подобряването на медицинската среда в България с най-новата си линия, марката бебо.

Бебо е най-големият български бранд дарител на родилните и неонатологичните отделения в България. През последните години компанията помага на над 40 болници в цялата страна като предоставя медицински облекла, финансира ремонти и оборудване на помещенията и предоставя козметиката, необходима за грижата за новородените.

В категорията „Корпоративна социална отговорност“ за първи път за Компания на годината е отличен представител на българския бизнес. Наградата беше връчена от Васка Бакларова – председател на Business Lady Club - Пловдив. „Като майка на бебенце мога да потвърдя, че продуктите на бебо са изключително качествени, а това, че са произведени в България, ги прави още по-специални. Най-важното в бизнеса е да се обръща внимание на детайла, а корпоративната социална отговорност, която развива компанията, е с изключителен принос към обществото и средата, в която живеем“, коментира тя.

Наградите „Компания на годината“ се връчват за изключителен принос на компаниите, бизнеса и мениджмънта в различни категории. Те целят да отличат заслуги, свързани с богат професионален опит, ноу-хау, устойчиво развитие, прилагане на иновативен и успешен мениджмънт, успешно прилагане и адаптиране на добри практики, успешно развитие на човешкия капитал, конкурентоспособност и иновации, позитивен обществен имидж и други.

Сред официалните гости на церемонията бяха д-р Бойко Таков, изпълнителен директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия; Цветан Симеонов, председател на управителния съвет на Българска търговско-промишлена палата; Георги Руйчев, изпълнителен директор на Българския форум на бизнес лидерите; Детелина Смилкова, председател на Българската асоциация за управление на хора; Теодора Ставрева, главен секретар на Българска агенция за инвестиции; Георги Малчев, член на управителния съвет на АйАБ България, управляващ партньор в Xplora.bg, маркетинг експерт и член на журито на Компания на годината; Наталия Футекова, член на Управителния съвет на Българска асоциация по информационни технологии и други.

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Технологии

Към началото

Следвай ни