Драгомир Стойнев: С Валери Митов ще бъдем добър екип в подкрепа на Габровско

Водеща! Dragomir-Stoinev-s-Valeri-Mitov,-oblasten-predsedatel-na-BSP-v-Gabrovsko-i-nomer-2-v-listata-(vdyasno),-i-Dilyana-Miteva,-obschinski-predsedatel-na-BSP-v-Tryavna-i-nomer-5-v-listata-(vlyavo)
Драгомир Стойнев с Валери Митов, областен председател на БСП в Габровско и номер 2 в листата (вдясно), и Диляна Митева, общински председател на БСП в Трявна и номер 5 в листата (вляво)

    „Заставам зад младите и чисти хора в Габровско и можем да поздравим Валери Митов като ново лице от Габрово в Народното събрание“, това каза Драгомир Стойнев от БСП, потърсен от „100 вести“ по повод резултатите от изборите. 
    Стойнев, който спечели депутатски места за „БСП за България“ в област Габрово и в област Пазарджик, избра да отстъпи мястото си на младия Валери Митов от Габрово. 
    Това стана, след като бе официално потвърден мандат за „БСП за България“ в Габрово. ЦИК оповести официално резултатите от изборите и разпределението на местата за народни представители в цялата страна. 
    „Мисля, че с Валери ще бъдем добър екип в Парламента. Още в началото на кампанията казах, че няма нищо по-добро от това Габрово да има силно представителство в Народното събрание. По време на кампанията повдигнахме доста теми за инфраструктурата в региона.                 

Направихме и доста срещи с работодатели, които създават прехрана – контактите ще продължат. Работата ни ще продължи с контрол и законодателни инициативи, които да успокоят и бизнеса, и хората тук“, каза още Стойнев. 
    Според Драгомир Стойнев, който е икономист и бивш енергиен министър, ситуацията в икономиката и енергетиката е такава, че е необходимо съставяне на редовно правителство, което да предложи бюджет на стабилността и съответните мерки. 
    „Няма място за политически игри в момента. Всички трябва първо да сме в отбора на българите и България сега“, смята той. 

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Избори

Към началото

Следвай ни