Драгомир Стойнев, първи в листата на БСП в Габрово: Сплотяване и силна регионална политика

Топ новина! Dragomir-Stoinev
Драгомир Стойнев
Водач на листата на БСП в 7. МИР – Габрово за предсрочните избори на 2 април е Драгомир Стойнев, съобщиха от Областния съвет на БСП в Габрово.

    „БСП има да се справя с много предизвикателства и силните екипи в областите са част от стратегията ни да засилим работата по места. Оглавих листата в Габрово с пълна яснота за проблемите, които имаме за решаване – сплотяване, силна регионална политика и много по-активна връзка между проблемите по места и националната политика“, каза Драгомир Стойнев по време на среща с екипа и кандидатите за народни представители от БСП в Габрово.
    Той не спести факта, че хората са скептично настроени към политиката след серията от избори.
    „Смятам, че този скептицизъм ще отсее и силните политически предложения“. каза Стойнев.
    Опитът и контактите на Стойнев на национално ниво, особено в икономиката и енергетиката, ще са плюс за местния бизнес. Диалогичност и решаване на конкретни проблеми, могат да очакват предприемачите и хората, които осигуряват заетост, коментират от Облс на БСП в Габрово.   

Освен в Габрово Драгомир Стойнев е водач на листата на БСП и в Пазарджик.
    Драгомир Стойнев е завършил Сорбоната и френското училище за висши кадри и политици ENA. Министър на икономиката и енергетиката, отговарящ и за ресор „Туризъм“, в периода 2013 – 2014 година. 
    Народен представител в няколко парламента. Вносител на десетки социални и икономически законопроекта. Икономически съветник на премиера Сергей Станишев и един от авторите на икономическите доклади, изработвани в мандата на президента Георги Първанов. Бил е председател на Комисията по социална политика, председател на Комисията по европейски въпроси и контрол на европейските фондове, както и председател на групата за приятелство България – Франция.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Избори

Към началото

Следвай ни