Домът на хумора и сатирата е сред българските символи

<p>Излезе от печат второто издание от популярната кампания „Българските символи
Домът на хумора и сатирата е с

Излезе от печат второто издание от популярната кампания „Българските символи - това е България”. То е посветено на красотите на страната ни и огромния потенциал на българските региони. Луксозното издание е с твърда корица, голям формат и съ

Музеят „Дом на хумора и сатирата” е представен на две страници с текст и фотоси. Накратко са описани историята, целите, постоянните експозиции, атракциите, богатите фондове, разностранната дейност и най-мащабните изяви на ДХС, допълнени с полезна информация.
Статията е онагледена с фотоси от Парка на смеха, изложбените зали, забавните кътове и атракции, паметника на габровската котка с отрязана опашка.
„Националната кампания „Българските символи” придоби всеобща популярност сред българите както в България, така и далече зад пределите на родината ни. Повече от един милион българи станаха съпричастни и гласуваха за определяне на българските символи, които да ни представят пред света. Кампанията е в подкрепа на по-добрия имидж на страната ни, от който безспорно имаме нужда, и цели да ни научи да познаваме повече страната си, да имаме по-високо национално самочувствие, да превърнем България в добро и достойно място за живеене, а не място единствено за завръщане...” - пише в предговора към изданието.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни