Доброто е нищо, ако по-доброто е възможно

Първан Димитров – кандидат за кмет на село Поповци от БСП за България:

– Г-н Димитров, Вие сте кандидат за кмет на село Поповци. Защо един млад човек, работещ в сферата на частния бизнес, решава да се впусне в подобна надпревара? 
– Нашето населено място е също като една голяма фирма. Ако в нея няма добра организация и сплотеност на колектива, тя просто няма да се развива и да бъде полезна за никого. Затова аз искам нашето село да стане едно по- добро място за живот и смятам, че мога да го постигна. Такава е и моята максима „Доброто е нищо, ако по-доброто е възможно“
– Кои от проблемите на Поповци ще бъдат приоритетни за Вас, ако хората Ви гласуват доверие?
– Моите приоритети са сигурност, безопасност и по-добра инфраструктура на селото. Конкретно – ще се направи видео наблюдение на входовете и изходите на селото, както и ще се поставят поне два „легнали полицаи“ на главната улица на Куката. Ще работя и за поставянето на ограда по протежение на селото на главния път Габрово – Севлиево. Също така, като начало ще се постарая да се ремонтират проблемните участъци по пътната инфраструктура в селото, поне частично. Всичко това знам, че няма да мога да го направя сам, без подкрепата на моите съседи, приятели, добри хора от селото. Затова искам тяхното доверие и правилен избор в аванс. Аз знам, че няма да е лесно, но животът ме е научил, че хубавите неща се постигат с много труд, постоянство и борба, но пък добрите резултати накрая ни правят щастливи.
– Организирате среща с жителите на Поповци на 20 октомври от 18:00 часа в читалището. Какво очаквате от тази среща?
– На срещата с хората искам да изложа всички тези мои приоритети, като също искам да чуя и тяхното мнение и, разбира се, техните идеи, което ще бъде от полза за бъдещото развитие на нашето населено място. Аз знам, че няма да стане с магическа пръчка, защото ресурсът ни е ограничен, но това ще бъде и моята задача – да убедя ръководството на Община Габрово да отдели повече финансови средства за решаване на проблемите. Уверен съм, че ще успея.
_____________
Материалът е платена публикация, публикувана във в. "100 вести" съгласно договор с Областен съвет на БСП – Габрово за отразяване предизборната кампания на МК "БСП за България".

 

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

1 коментар

  • Потребител
    Anonymous 2023-10-21 17:11:59

    Ужас! Горкото село!

  1. Още от Избори

Към началото

Следвай ни