ДХС пуска "Чувство за хумор" във Facebook и Youtube

Топ новина! Lyubo-Neikov-s-s--Stud,-stud,-stud...--za-Gabrovo-i--CHuvstvo-za-humor-
Любо Нейков със "Студ, студ, студ..." за Габрово и "Чувство за хумор"
“Чувство за хумор” е новата видео поредица, в която през тази есен публиката ще гледа 20 хумористични видео истории с популярни личности, посветени на Музея на хумора и сатирата, Габрово и карнавала там.

 Кратките хумористични видеа се разпространяват в социалните канали на на Музея във платформите Facebook, Instagram и Youtube-канала. Отделно от онлайн разпространението им, видеата ще могат да бъдат гледани, a историите чути и от широката публика благодарение на медийното партньорство на Dir.bg, БНР - Радио София и предаването “100 % будни” по БНТ 1.

Поредицата включва видеа, във всяко от които зрителите ще открият кратка история, споделен разказ, любим виц, кратък скеч, гег, смешка или послание, свързано с “Музея на хумора и сатирата”, Карнавала и Габрово, но не само.

В проекта участват множество любими хумористични лица: Любо Нейков, Стефан Вълдобрев, Мария Силвестър, Ненчо Илчев, Христо Гърбов, Мая Новоселска, Стефан Щерев, Дони, карикатуристът Чавдар Николов, журналистите Найо Тицин и Ива Дойчинова, режисьорите Теди Москов и Димитър Коцев-Шошо, и др.
Пред "100 вести" директорът на ДХС Маргарита Доровска направи зарибяваща промоция чрез интервюто с Любо Нейков.

Продуцент е Даниел Ненчев - един от водещите журналисти в сферата на културата и изкуството през последните 15 години. Негова е и заслугата всички тези популярни личности да се превърнат в „рекламни лица“ на Столицата на хумора - Габрово.

Хуморът е чудесно средство за справяне със социалната дистанция и изолацията по време на пандемия и екипът на Музея на хумора и сатирата и на проекта “Чувство за хумор” приема присърце мисията да "достави" смях и добро настроение на зрителите. Това, че смехът удължава живота не е просто клише, а научен факт - освобождаването от стрес има положителен ефект върху здравето и укрепва имунната система, освен че значително подобрява и психическото ни състояние. “А светът е оцелял, защото се е със смях ваксинирАл" - казва един от участниците, перифразирайки мотото на Музея написано от Радой Ралин “Светът е оцелял, защото се е смял”

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни