Детски спортен празник проведе ФК „Янтра 1919”

Топ новина! <p>Събитието се състоя на терена с изкуствена трева в СК
Детски спортен празник проведе

Събитието се състоя на терена с изкуствена трева в СК „Христо Ботев“ и беше подпомогнато от фирмите „Паркове и озеленяване” ООД и „Дзалли” ООД.

Със своето магическо шоу за доброто настроение на всички се погрижиха Силван и Дария, които пристигнаха специално за събитието от Велико Търново. След тяхното изпълнение присъстващите станаха свидетели на атрактивен демонстративен мач между представители на „Дзалли” ООД и спонсори и родители на децата от футболния клуб. С екипа на ФК „Янтра 1919” футболните си умения демонстрираха Николай Мънчев, Даниел Господинов, Антон Маринов, Александър Ширтев, Пламен Обрешков, Станимир Монев, Илиян Колев, Зорница Георгиева, Татяна, Данаил Данаилов, Мирослав Недков, Димчо Данов, Данаил Хаджиев, Стефан Панков.
Във футболния празник се включиха три отбора на домакините, два тима от Ловеч и малчугани от „Локомотив“ (Дряново). Шестте състава в първата фаза бяха разпределени в две групи.
В група I първенци станаха малките футболисти на „Локомотив“, следвани от „Янтра 1919-1“ и „Ловеч-1“, а в група II победител стана вторият отбор на Ловеч, следван от „Янтра 1919-2“ и „Янтра 1919-3“. В двубоя за 5-6-то място домакините от „Янтра 1919-3“ имаха лек превес и се наложиха над състава на „Ловеч-1“ с 3:2. Битката за третото място беше между първия и втория отбор на „Янтра 1919“ и завърши при резултат 6:2. Доста по-оспорван беше финалът, който противопостави „Локомотив“ и втория състав на Ловеч. В редовното време двата тима не успяха да излъчат победител - 2:2, и се стигна до изпълнение на дузпи, при които по-концентрирани бяха малките „железничари“ от Дряново.
Освен отборни, организаторите на празника бяха предвидили и индивидуални награди. За най-добър вратар беше определен Мартин Маринов (Габрово), за най-добър нападател - Георги Недков (Дряново), за най-добър халф - Маньо Манев (Ловеч), и за най-добър защитник - Александър Илиев (Ловеч). Отличието за най-полезен играч на турнира получи Траян Димитров от състава на домакините, а Кристиян Манев от Ловеч грабна голмайсторския приз.
Наградите бяха поднесени от Анелия Стоицова (организатор на събитието), треньорите Димчо Данов и Стефан Панков, председателя на УС на ФК „Янтра 1919“ Николай Мънчев, представителя на „Дзалли“ ООД Богдан Палев и Николай Сираков - председател на Общински съвет - Габрово.
Индивидуалните отличия връчиха финансовите благодетели на клуба Антон Маринов и Станимир Монев.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни