Даниел Петров заслужава да бъде кмет на Габрово и има всички шансове за това

Каза председателят на “Възраждане” Костадин Костадинов, който е в Габрово, за да подкрепи Даниел Петров за балотажа в неделя

При посещение в град Габрово, председателят на „Възраждане“ д-р Костадин Костадинов засвидетелства пълната си и безапелационна подкрепа за Даниел Петров, който се изправя срещу опонента  си на балотаж на 5 ноември. 
„Даниел Петров заслужава да бъде кмет на Габрово и има всички шансове за това. Ако не прочистим местната власт от хората, които я унищожават и смазват отвътре, ще ни бъде изключително трудно. Изправени сме пред огромна машина, нашите противници не са тези, които управляват държавата и гледате по телевизията, това което ги крепи, е медийната пропаганда, машинациите и манипулациите. Ако те имаха, дори малка част от препятствията, с които се сблъскваме ние, тях просто нямаше да ги има и нямаше да съществуват. 
През всичките години, през които го познавам, Даниел Петров стои монолитен и непоклатим като скала и е човек, на когото винаги може да се разчита и няма да предаде доверието Ви. Гласувайки за него, Вие всъщност гласувате за себе си, за истинско развитие на града си, за честно, почтено и смело управление.“, заяви председателят на „Възраждане” Костадин Костадинов. 
В програмата на кандидата за кмет Даниел Петров е заложено и справяне с демографската катастрофа в града и задържане на младите чрез създаване на по-добри условия за живот, работа и отглеждане на деца. Явяващият се на балотаж кандидат за кмет от „Възраждане“ връща надеждата на габровци, че градът им ще бъде спасен от „хватката“ на ГЕРБ, в която Габрово е красиво, но не добро място за живот за всички, а добро само за приближените до управляващата го партия.
За пръв път опозиционна политическа организация достига до балотаж, което показва, че габровци са готови отново да са първи, отново в града на Априловската гимназия училища и детски градини, вместо да затварят, да отворят врати, за да посрещнат децата на Габрово, местни предприемачи да започнат да развиват дейността си, а условията за работа и заплащане да са толкова добри, че да задържат хората в родното Габрово. 
Време е градът да спре да е донор на работна ръка за по-големи градове в страната или за други страни по света, а подготвените кадри да останат тук, за да се превърне Габрово в развиващ се град. 
Развитието на спорта в града е основен приоритет за кандидата за кмет от „Възраждане“, който ще продължи да подкрепя развитието на футболния отбор, станал емблематичен за града, и ще ползва всички възможности на местно и на национално ниво, за да стане „Янтра“ част от „А“ група.
Предвижда изграждане на спортни площадки за масов спорт в Колодрума. 
Реновиране на парк „Баждар“, в който ще се извърши цялостен ремонт, облагородяване и възстановяване на съоръженията в него. По време на неговия мандат общината ще подкрепя даровити деца и ще поеме ролята на институция, която свързва младите и бизнеса в града. Даниел Петров предвижда още развитие на „Узана“ по отношение на по-добрата транспортна свързаност, премахването на институционалните и административни пречки, които ограничават активното участие в програмите за управление на „Натура 2000“ – защитената зона, в която попада „Узана“. Кандидатът за кмет от „Възраждане“ поставя за своя цел  подобряването на инфраструктурата в крайните квартали на Габрово и спирането на търговията с общински жилища. 
За себе си той казва, че всеки работен ден на кмета е ден за гражданите и с това ще премахне понятието „приемен ден“ в община Габрово. 

Даниел Петров е кандидат за кмет на Габрово, издигнат от „Възраждане“. Габровци могат да му дадат доверието си с номер 42 в бюлетината на 5 ноември 2023 г. 

Възраждане е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 


Платен материал, публикуван във в. "100 вести" съгласно договор с ПП "Възраждане" за отразяване на предизборната кампания на партията за Местни избори 2023.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Избори

Към началото

Следвай ни