Даниел Петров, „Възраждане“: Благодаря на всички габровци, които ме подкрепиха и повярваха в по-добрите възможности за развитие на Габрово

Топ новина! Daniel-Petrov
Даниел Петров
Представителят на "Възраждане" вярва в победата си на втори тур

Г-н Петров, доволен ли сте от резултата от изборите?

Искам да благодаря на всеки един габровец, който ми гласува доверие. Факт е, че от 2007 година насам „Възраждане“ е първата политическа сила, която успява да стигне до балотаж с ГЕРБ. Това показва, че сме върнали вярата на габровци за един още по-добър град за живеене. Габрово има огромен потенциал.

Отивате на балотаж с Таня Христова, притеснява ли Ви голямата разлика между Вас в постигнатия на първи тур резултат?

Не само, че не ме притеснява, но и ще направя всичко възможно повече габровци да се запознаят с предложенията ми за развитие на града ни.

Ще се постарая повече хора да повярват в това, че Габрово може да е по-добър град за живот, работа и отглеждане на деца, да върнем младите хора в града ни, да осигурим повече възможности за реализация в града. Има нужните умения и мога да нося политическата отговорност, за да управлявам областен град.

Какво загубиха габровци, като не Ви избраха за кмет?

Габровци все още не са загубили нищо, защото все още няма избран кмет на Община Габрово и в неделя ще имат възможност да направят своя избор като ме подкрепят. Мой основен приоритет и фокус са младите и мерките, с които ще работим, за да ги задържим и върнем в града. Те са бъдещето на Габрово, безграничен потенциал, от който града ни не бива да се отказва.

Колко общински съветници от "Възраждане" влизат в новия Общински съвет?

Четири общински съветници от „Възраждане“ ще са част от Общинския съвет. Габровци ще могат да разчитат на добри решения за Габрово и да бъдат убедени, че общинските съветници на „Възраждане“ ще продължат да работят близо до гражданите и заедно с тях. Аз и моите съмишленици сме готови да се срещнем и разговаряме с всеки един от тях не само през настоящата седмица, но и след като получа доверието им ще продължа да работя близо до тях, ще бъда кмет на всички габровци.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Избори

Към началото

Следвай ни