Даниел Петров от „Възраждане“: Призовавам всички заедно в неделя да излезем срещу ГЕРБ

Водеща!
Габровци заслужаваме ново начало, равен шанс за развитие на всеки от нас тук – в родния ни град, защото ние сме неговият потенциал

Призовавам габровци идващата неделя всички да излезем и да гласуваме срещу ГЕРБ. За пръв път от много години Габрово има шанс да се отскубне от политическата хватка на ГЕРБ, които управляват безпринципно навсякъде, където са окупирали местната власт, „задушават“ местните предприемачи и превръщат града ни в красива територия, но само за избрани и приближени до тях. 
Габровци заслужаваме ново начало, равен шанс за развитие на всеки от нас тук – в родния ни град, защото ние сме неговият потенциал. 
Само със задържане на младите, с осигуряване на възможност за реализация, за развиване на предприемачеството ще покажем, че градът ни може отново да се превърне в проспериращ град.
Ние знаем как да направим това, вече сме го правили и историята помни това. Градът на първата гимназия някога е бил индустриален център, а днес хората ги няма, има и дефицит на подготвени кадри. 
Дори всичко да изглежда добре на пръв поглед, това дава сигнал, че градът до момента не е управляван така, че да запази най-важното – хората. 
В неделя съм на балотаж срещу досегашния кмет и ако ми дадете доверието си, аз ще работя за всички, а не само за определени кръгове, както правят ГЕРБ. 
Кметът на община е избираема длъжност и аз мога да бъда кмет, ако Вие решите това.
Никой друг няма власт да промени решението Ви. Тук няма договорки, няма го задкулисието на ГЕРБ, има само избор – изборът на габровци. Всичко е във Вашите ръце. 


Платен материал, публикуван във вестник "100 вести" по договор с ПП "Възраждане" за отразяване на предизборната кампания на партията за Местни избори 2023.

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Избори

Към началото

Следвай ни