„Чардафон“ приема „Спартак“ (Варна) в решаващ двубой за бронза

Водеща! „CHardafon“-priema-„Spartak“-(Varna)-v-reshavasch-dvuboi-za-bronza
„Чардафон“ приема „Спартак“ (Варна) в решаващ двубой за бронза

Носителят на бронзовите медали от държавното първенство по хандбал при мъжете ще стане известен днес в зала „Орловец“. В последен мач от финалната серия за третото място един срещу друг ще се изправят отборите на „Чардафон“ и „Спартак“ (Варна).

До среща №3 се стигна след като двата отбора си размениха по една победа като гости. „Спартак“ взе драматично първия мач в Габрово с 29:27, но „Чардафон“ отвърна подобаващо и спечели по категоричен начин двубоя край морето с 38:24, с което си осигури решаващ двубой на свой терен.

В последния мач за сезона няма да вземе участие един от важните играчи за „Чардафон“ - Марио Янчев. В състава обаче ще бъде Евлоги Вълчанов, който пропусна първите две срещи с варненци. Под въпрос е участието и на вратаря Слав Колев.

„Очаквам сериозен интерес към мача от страна на нашите привърженици. Публиката в зала „Орловец“ винаги е била нашият осми играч и се надявам сега отново да ни подкрепи. Тук е момента да се извиня на хората, за това, което се случи в мач №1 и вярвам, че няма да повторим тази грешка“, сподели преди двубоя играещият треньор на „Чардафон“ Христо Данаилов.

Двубоят за бронзовите медали ще започне в 18.30 часа и ще бъде ръководен от топ реферската двойка на България - Георги Дойчинов и Юлиан Горецов. Делегат на БФ Хандбал ще бъде Димитър Пашов от Горна Оряховица.

 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни