Богомил Петков, който умее да намира решения

Топ новина! Vodata-za-Sevlieovo-i-tunel-t-pod-SHipka-Bogomil-Petkov-e-priel-za-svoya-kauza
Водата за Севлиеово и тунелът под Шипка Богомил Петков е приел за своя кауза
Бизнесменът от Севлиево е втори в листата на “ПП-ДБ“ в Габровска област за вота на 2 април

Богомил Петков

Богомил Петков e от хората, които умеят да довеждат до успешен край всичкo, с което се захванат. На първо място Богомил Петков е производител. На качествена българска продукция.  Построил е църква. Освен това е представител на Габровска област в Народното събрание. Вече два мандата. 
56-годишният политик е завършил Математическата гимназия в Габрово. А след това – Стопанската академия „Димитър А. Ценов” в Свищов.  Семеен е и има две деца. Носител е на отличието „Пол Харис” на „Ротари Интернешънъл” за дарителство.
Като кореняк-севлиевец Богомил Петков добре познава болките на съгражданите си. Затова е приел за своя кауза решаването на водния проблем на община Севлиево. И така важния за областта и цяла Северна България проект на тунела под връх Шипка заедно с обходния път на град Севлиево. 
Петков определя себе си като човек с познания в сферата на инфраструктура, строителство и регионална политика. В тези области са и основните му постижения при работата му в 47-ото и 48-ото НС. 
За Богомил Петков можете да гласувате с преференция 102 в листата на „Продължаваме Промяната-Демократична България“ 7 МИР – Габрово, с номер 12 в бюлетината.

Текстът е предоставен от предизборния щаб на "ПП - ДБ" съгласно договор за отразяване предизборната кампания на коалицията.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Избори

Към началото

Следвай ни