Актуални теми и голям интерес от публиката в организираните от „Продължаваме Промяната – Демократична България“ публични срещи в Габрово

С огромен интерес габровци посрещнаха Валя Балканска и Петър Янев на срещата за народознанието

С огромен интерес габровци посрещнаха Валя Балканска и Петър Янев на срещата за народознанието. Световноизвестната певица и нейният гайдар, заедно с Теодора Игнатова, са сред създателите на първото специализирано „Школо по гайда и народознание“. „Звуците на гайдата на Петър Янев, космическият глас на Валя Балканска, посланията към поколенията докоснаха сърцата ни и заедно ще продължим да пазим и съхраняваме българското!“ – коментира Ралица Манолова, кандидат за кмет на Община Габрово.
С не по-малко трепет премина и срещата с Адриан Новаков в рамките на обществения семинар с тема „Културата – градска визия“. Адриан Новаков е познато име сред габровци, а неговото творчество е разпознаваемо и със забележително присъствие както в Габрово, така и извън нашия град и дори извън пределите на България! Бележитият скулптор представи своята визия за градската култура и нейното развитие и бъдеще, през погледа на творците и изкуството. 
„За мен е чест Адриан Новаков да е част от листата ни за кандидати за общински съветници в Габрово!“ – сподели Ралица Манолова.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Избори

Към началото

Следвай ни