1 април в Музея на хумора и сатирата - рожден ден онлайн

Топ новина! 1-april-v-Muzeya-na-humora-i-satirata-
1 април в Музея на хумора и сатирата

За първи път в 48-годишната история на Дома на хумора и сатирата Музеят ще отбележи рождения си ден онлайн, информира Светлана Михайлова

 

 

 За съжаление, вратите му ще останат затворени, а залите – празни за обичайно очакваните тълпи от гости. Тъжно! Ала като се замисли човек, дали всеки един от нас не е преживял поне един рожден ден в живота си без гости, торта и подаръци.
Така е и сега. Времето на извънредни мерки ни призовава да бъдем смирени и дисциплинирани. Да останем по домовете си и да се надяваме, че коронавирусът все някога ще се умори да вилнее. А тогава, тогава ще празнуваме физически заедно – в нови изложби, с цветни детски ателиета, представяния на нашумели книги и филмови прожекции.
Засега, обаче, се налага да поддържаме настроението ви с онлайн изложби от фейсбук страницата на Музея https://www.facebook.com/humorhouse.bg/, както и от фейсбук групата https://bit.ly/2QeolmA , където любезно ви каним да споделяте своите забавни истории, картини, мемета и коментари. Какъв уникален шанс да празнуваме хем заедно, хем без масраф!

Онлайн програмата за 1 април включва:

  • Селекция с най-добрите публикации от фейсбук групата на музея, ще откриете на https://bit.ly/39xsadv и https://bit.ly/2X2ERup ;
  • Шеги за 1 април през целия ден;
  • Онлайн изложбата ДИЗАЙН С УСМИВКА https://bit.ly/2wG5lXS .

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни