В Габрово се събират най-успелите в IT-сектора

V-Gabrovo-sе-sabirat-naa-uspеlitе-v--IT-sеktora
В Габрово се събират най-успелите в IT-сектора

Според организаторите първото издание на Gabrovo Digital Summit е само началото, с което те искат да покажат, че и в малките градове на страната може да се прави сериозен бизнес.

 Според организаторите първото издание на Gabrovo Digital Summit е само началото, с което те искат да покажат, че и в малките градове на страната може да се прави сериозен бизнес. Те планират още да създават подобни събития, за да наложат Габрово като един от центровете на българската IT-общност.
 Откриването на форума е в 9,30 часа, а от 10,00 пред  IT-общността ще представят своите бъдещи намерения Румен Йорданов и Божидар Бошнаков.. Час по-късно Петър Събев ще обясни „как да описваме бъговете така, че да ни разберат. В ранния следобед за „Блокчейн технологии и децентрализирани системи“ ще говори Светлин Наков. Темата, свързана с преминаването от стара към модерна инфраструктура за уеб проекти ще разнищи Николай Игнатов. За Web приложение 24/7 думата ще има Николай Хубанов.  Няма да бъде пропусната и темата за лидерството чрез доклада на Никола Бинтев „Да бъдеш Team Lead в ИТ сферата и как да мотивираме екипа си“.
 Предвижда се форумът Gabrovo Digital Summit да приключи своята работа в 18,00 часа в събота.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Компютри

Към началото