Кметът на Трявна поздрави автора на снимката от Фейсбук-страницата на ЕК

<p>Кметът на Дрявна инж. Драгомир Николов изпрати написан с калиграфски
Кметът на Трявна поздрави авто

Кметът на Дрявна инж. Драгомир Николов изпрати написан с калиграфски шрифт поздравителен адрес до Емилиян Илиев Иванов, автор на снимката, която от 27 януари 2015 г. краси профила на Европейската комисия в социалната мрежа Фейсбук.

Пред „100 вести“ той заяви, че е щастлив за това, че за пореден път Трявна е оценена и то от хората на европейско ниво. „Винаги съм казвал, че Трявна е специален град, красив и нежен“, подчерта Николов. Той разкри, че авторът на снимката е завършил Националната гимназия за приложни изкуства „Тревненска школа“ в Трявна, тревненски зет е и живее във Варна. Той е направил уникална снимка, оцени работата на тревненския зет Драгомир Николов.
„За мен е истинско удоволствие да Ви поздравя с престижното отличие, което спечели Вашата фотография на зимна Трявна - е написал той в поздравителния адрес. - Благодарен съм Ви, че по този начин Вие приобщавате хиляди хора от целия свят към очарованието и своеобразната красота на нашия град. Безспорен е авторитетът на конкурса на Европейската комисия „Зима в Европа”. Това, че Вашата фотография е предпочетена сред 195 други, че е събрала над 8 000 харесвания, е категорично признание за качествата Ви на художник и естет. И аз съм щастлив, че учението Ви в НГПИ „Тревненска школа” е дало началото при изграждането и усъвършенстването на художествените Ви умения.
Господин Иванов, от сърце пожелавам на Вас и Вашите близки много здраве, човешки радости и професионални успехи. Вярвам, че Вие ще продължавате житейската си и духовна връзка с нашия град и че усетът Ви за самобитната красота на Трявна ще Ви носи бъдещи творчески достижения.“

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Компютри

Към началото

Следвай ни