Teddy Georgo отпразнува 34 г. на сцена

Топ новина! Veche-na-55
Вече на 55
Най-спортният ди джей на България е трети мандат председател на Обс - Дряново

    В четвъртък Teddy Georgo навърши 55 години и отпразнува събитието в столичния клуб „БИАД” като покани всичките си приятели и фенове. 
    Личният празник диджеят съчета с отбелязването на 34 години на сцената.
    Името Тодор Георгиев не се свързва със заряда, който носи артистичният му псевдоним.
    Над 30 години той е сърцето на купона, перфекционист на пулта и музикална енциклопедия едновременно. Той е DJ Teddy Georgo и спокойно можем да го наречем институция в шоу-бизнеса. 
    През годините е работил в редица регионални и национални радиа и телевизии, от 1993 до 2019 година е официален водещ и диджей на българския национален отбор по волейбол,  участвал в десетки спортни събития с национален мащаб. 


    Теди Джорджо ще остане в историята с клубните си гастроли в цялата страна и с провеждането на неповторимите сватбени тържества, фирмени и корпоративни събития, рождени дни и юбилеи, както и с високия си професионализъм на всички спортни мероприятия! 
    Голямата гордост на Теди, са двамата му сина Пламен и Теодор, популярни като DJ Diass и DJ Theo. 
    Неговите най-добри ученици продължават да пишат DJ историята и вече оставят ярка следа.    
    Наред с музиката другата голяма любов на Теди Джорджо е родното Дряново. По тази причина, а и заради добре свършената работа през годините той е четвърти мандат общински съветник и трети мандат председател на Общинския съвет в  Дряново.  
    Жонглирането с две успешни кариери е резултат от упорита работа, отговорност, желязна дисциплина и хъс за победа, с които Теди Джорджо заразява мигновено всеки попаднал в обсега на вниманието му. 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Общество

Към началото

Следвай ни