Силен международен турнир по волейбол започва утре в „Орловец”

Топ новина! Волейболните емоции се завръщат в зала „Орловец“. Утре е стартът
Силен международен турнир по в
Волейболните емоции се завръщат в зала „Орловец“. Утре е стартът на станалия вече традиционен международен турнир по волейбол, който се организира от „КВК Габрово“ за четвърта поредна година. Предстоящото издание на надпреварата ще бъде най-силното до мом

Волейболните емоции се завръщат в зала „Орловец“. Утре е стартът на станалия вече традиционен международен турнир по волейбол, който се организира от „КВК Габрово“ за четвърта поредна година. Предстоящото издание на надпреварата ще бъде най-силното до момента. В спор за първото място ще влязат един участник в Шампионската лига и три тима, които ще играят в турнира за Купата на Европейската конфедерация (CEV) - „Томис“ (Констанца, Румъния), „Малие Мили Пиянго (Анкара, Турция), „Джердап“ (Кладово, Сърбия) и „КВК Габрово“.
    Първенецът на Румъния „Томис“ вече пристигна в Габрово и проведе първото си тренировъчно занимание в зала „Орловец“. В състава на гостите, воден от Мартин Стоев, са бившият разпределител на националния отбор Андрей Жеков, либерото на представителния ни тим Владислав Иванов – Лимона и шампионът с „Марек Юнион Ивкони“ – Дмитрий Бахов.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Волейбол

Към началото

Следвай ни