Отборът на „КВК Габрово” започна със загуба 4-тото издание на приятелския международния турнир по волейбол

Топ новина! 	Отборът на „КВК Габрово“ започна със загуба 4-то издание на
Отборът на „КВК Габрово” започ
Отборът на „КВК Габрово“ започна със загуба 4-то издание на приятелския международен турнир по волейбол в зала „Орловец“. Без контузените Краси Стефанов и Станислав Петков габровският тим отстъпи с 1:3 на четвъртия в турското първенство – „Малие Мили Пия

    Отборът на „КВК Габрово“ започна със загуба 4-то издание на приятелския международен турнир по волейбол в зала „Орловец“. Без контузените Краси Стефанов и Станислав Петков габровският тим отстъпи с 1:3 на четвъртия в турското първенство – „Малие Мили Пиянго“ (Анкара). Мачът започна добре за избраниците на треньора Любомир Герасимов, които поведоха с 6:1 и до края на частта не изпуснаха лидерството, въпреки че на няколко пъти гостите съкращаваха разликата до точка.
    Геймът приключи при резултат 25:18.
    Във втората част домакините също водеха и имаха аванс от 3 точки при второто техническо прекъсване, но допуснаха обрат и резултатът беше изравнен, след 24:26. В следващите два гейма грешките в играта на българските вицешампионите зачестиха и момчетата на треньора Йоско Миленкоски се възползваха. Отборът на „Малие“ взе третата част с 23:25, а след това и четвъртата с 21:25, за да затвори мача с 1:3.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Волейбол

Към началото

Следвай ни