Ограничения на движението днес и в събота

Shipka_2.jpg
Shipka_2.jpg
ОДМВР – Габрово призовава гражданите и участниците стриктно да изпълняват разпорежданията на органите на реда

По повод националното честване на 145-годишнината от Шипченската епопея ще бъдат наложени следните ограничения на движението:
На 19 август (петък):
от 14.00 ч. до 17.00 ще бъде създена организация за еднопосочно движени по посока север –юг в участъка от кръстовището на бул.“Априлов“ и Лазар Донков“ до кръстовището на бул.“Априлов“ и ул.“Райчо Каролев“
от 17.00 ч. във връзка с провеждане на концерт и тържествена заря – проверка, движението през площад „Възраждане“ в град Габрово ще бъде спряно. Преминаването на всички моторни превозни средства ще се осъществява по улица „Юрий Венелин“.
На 20 август (събота), за времето от 09:00 часа до 15:00 часа проходът „Шипка“ ще бъде затворен за транзитно преминаващите моторни превозни средства. Ще бъдат пропускани само автобуси и автомобили с участници и гости в събитието, както и организираният междуградски автомобилен транспорт.
Транзитният трафик ще се пренасочва по път II-55 Проход на Републиката, както следва:
за пътуващите от Северна към Южна България - от Русе и Велико Търново през Дебелец - Проход на Републиката - Гурково за Казанлък, Стара Загора и Бургас;
за пътуващите от Южна към Северна България през Гурково - Проход на Републиката - Дебелец за Велико Търново и Русе.
Локалният трафик и идващите от запад превозни средства ще бъдат пренасочвани по път III-552 по маршрута: Габрово - Трявна – с. Белица – с. Вонеща вода – Проход на Републиката и обратно.
Движещите се по път III-5004 „Обход на гр. Габрово и етапна връзка с път I-5 в посока връх „Шипка“ се отклоняват при пътен възел „Дядо Дянко“, през гр. Габрово по път III-552 и път II-55 през Прохода на Републиката. В участъка Трявна – Вонеща вода шофьорите трябва да карат с повишено внимание и стриктно да спазват поставената временна сигнализация, тъй като преминават през участък с ремонтни дейности.
В област Стара Загора движението на МПС ще се пренасочва към Прохода на Републиката по следния маршрут: път I-6 Калофер - Казанлък - път II-55 Гурково - Велико Търново и обратно. Пренасочването ще става при пътен възел „Мъглиж“ (връзката на път I-5 с I-6).
Ръководството на ОДМВР – Габрово призовава гражданите и участниците стриктно да изпълняват разпорежданията на органите на реда.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни