Община Габрово настоява "Топлофикация - Габрово" ЕАД да отговори кога ще предоставя топлоподаване без системни нарушения и прекъсвания

-Toplofikatsiya--se-proveryava-ot-KEVR,-informiraha-ot-Obschinata
"Топлофикация" се проверява от КЕВР, информираха от Общината
Общината търси диалог с "Топлофикация" по повод студените радиатори

Системите нарушения на топлоподаването и оплакванията от замърсявания на въздуха в жилищните квартали в района на „Топлофикация - Габрово“ ЕАД генерират справедливо социално недоволство сред жителите на град Габрово от самото начало на настоящия отоплителен сезон.
    По този повод Община Габрово отправи към ръководството на „Топлофикация - Габрово“ ЕАД покана за участие в междуинституционална среща по повод дейността и качеството на услугата, предоставяна от дружеството. 
    Неговото ръководство отказа среща в Община Габрово и покани нейното ръководство на място в топлоцентралата днес - 7 февруари 2023 г.
    Ръководството на Община Габрово ще посети „Топлофикация - Габрово“ ЕАД днес. Целта на Община Габрово е габровци да получат категоричен отговор кога „Топлофикация - Габрово“ ЕАД ще предоставя на своите абонати услуга с параметри, адекватни на зимния сезон, без да се налага абонатите на дружеството да прибягват до алтернативно отопление и да търпят влошеното качество на въздуха и саждите в района на дружеството.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото