ОбС в Севлиево с нов съветник

Препоръчана! Pavlin-Ganchev-veche-e-s-vetnik
Павлин Ганчев вече е съвeтник

По време на последното заседание на местния парламент в Севлиево своята клетва като общински съветник от групата на ПП ГЕРБ положи Павлин Ганчев. Той заема мястото на Владимир Василев, управител на „ВиК Габрово“ ООД.

Василев напуска севлиевския ОбС, заради конфликт на интереси, който възникна след присъединяването на ВиК „Бяла“ в Севлиево към габровското водоснабдително дружество.

Павлин Ганчев заема мястото на Владимир Василев и като председател на постоянната комисия „Общинска собственост и Териториално и селищно устройство“. Новият общински съветник в Севлиево ще поеме работата и н ПК „Екология и рационално използване на природните ресурси“, на която Василев също беше член.

От началото на мандата на севлиевския ОбС до момента това е второто попълнение в него. През лятото на 2017 г., след като Росен Цветков от групата на „Обединени патриоти“ беше назначен за зам.-областен управител на Габрово, на неговото място в местния парламент седна Христо Гунчев от ОП, след като положи своята клетва.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни