Нови цени на картите в градския транспорт

Za-uchaschi-se-kartata-sche-e-20-leva
За учащи се картата ще е 20 лева
Общинският съвет В Габрово прие нови цени на абонаментните карти в градския транспорт.

От 1 февруари цени за едномесечни абонаментни карти, за пътуване по основните градски линии са: карта за пътуване без преференции: - за всички линии – 45,00 лева. - за една линия – 40,00 лева. С намаление пътуват учащите се: карта за пътуване по всички линии за учащи /ученици в дневна форма на обучение с навършени 14 години и студенти редовно обучение, включително докторанти в редовна форма на обучение, учащи в училищата, висшите училища и научните организации, включени в Регистъра на средните училища и детските градини, и в Регистъра на акредитираните висши училища в МОН/ - 22,00 лв.

Картата за пътуване по една линия за учащи (ученици в дневна форма на обучение с навършени 14 години и студенти редовно обучение, включително докторанти в редовна форма на обучение, учащи в училищата, висшите училища и научните организации, включени в Регистъра на средните училища и детските градини, и в Регистъра на акредитираните висши училища в МОН) - 20,00 лв. 
Картата за пътуване по всички линии за пенсионери  е 22,00 лв. Картата за пътуване по всички линии за пенсионери, с часово ограничение от 9,00 ч. до края на работното време на превозвача - 16,00 лв. Пътуването по 1 линия за пенсионери става с карта от 20,00 лв. Картата за пътуване по всички линии за хора с увреждания, с намалена работоспособност над 70,99 на сто е 33,00 лв. , а за хора с увреждания, с намалена работоспособност над 70,99 на сто - 30,00 лв. 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Габрово

Към началото

Следвай ни