Ники Найденов: “Девет месеца не бях играл, но се чувствах добре на игрището”

Топ новина! Ники Найденов се завърна по великолепен начин на игралното поле.
Ники Найденов: “Девет месеца н
Ники Найденов се завърна по великолепен начин на игралното поле. 39-годишният разпределител, който миналата година беше в основата на извоюваната вицешампионска титла, се присъедини отново към състава само преди две седмици. Ники пое функциите на помощник

Честита победа! Липсваше ли ти тази атмосфера?
- Да, определено. От девет месеца не бях играл и се почувствах доста добре, когато излязох на игрището. Все още не съм готов, тъй като тренирам само от две седмици, но лека-полека навлизам във форма и мисля, че нещата ще станат.
- Опитът ти обаче се оказа ключов за победата. Влизането ви с Иван Власев на терена промени развоя на мача.
- Не мога да кажа, че ние сме направили нещо по-специално като игра. Просто трябваше малко настроение и живец в отбора. Знаете, че те се върнаха преди два дни от Турция, нямаше време за тренировка, натрупа се умора от пътуването, имаше и контузени и така се стекоха нещата.
- Защо съставът на ЦСКА сякаш е по-особен дразнител за „КВК Габрово“?
- Срещу „Левски“ и ЦСКА винаги се играе на максимум. Не че те са някакъв суперотбор, просто има някаква по-специална атмосфера, когато се играе срещу тези два тима.
- Отборът разполага с двама млади разпределители, с които ти ще работиш до края на сезона. Какво смяташ за тях?
- И двамата имат голям потенциал. С тях оставаме след тренировка и допълнително водим занимания. Мисля, че са много талантливи и ще станат много добри разпределители.
- Намираш ли отбора на „КВК Габрово“ за по-добър и съответно по-големи ли са шансовете за титла през този сезон?
- Да, отборът като селекция според мен е по-добър от миналогодишния. Неприятното е, че по лошо стечение на обстоятелствата имаше доста контузени през първия полусезон, а травмите продължават да ни преследват и през втория. 
Надявам се, че до плейофите вече ще са възстановени всички, а ако сме здрави във финалната фаза, мисля, че можем да станем шампиони.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Волейбол

Към началото

Следвай ни