Много забавления очакват децата в Габрово на техния празник 1 юни

Препоръчана! Start-t-e-v-17-chasa
Стартът е в 17 часа
. Арена на веселието ще бъде любимият на малки и големи парк „Градинката с мечето“.

Стартът ще бъде даден в 17:00 часа, а събитието ще продължи, докато участниците имат сили да играят, пеят, танцуват и празнуват. За малчуганите и техните родители са подготвени различни интересни изненади и награди.

По-любознателните ще могат да се включат в образователните игри – „Хоп-скок“, „Вълшебни ръчички“, „Морска битка“, „Летни ски“, „Боклуче“, „Крикет“, „Бинго“. За артистичните натури са подготвени уроци по танци, музикални изпълнения, театрални етюди и клоунада. Заниманията са подходящи за децата до 7-годишна възраст и за всички, които носят детското в себе си...

В проявата ще участват представители на Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование, на детския отдел при Регионална библиотека „Априлов - Палаузов“, актьори от Драматичен театър „Рачо Стоянов“, танцова школа „Инкансабле Фит“ и изпълнители от вокална формация „Ъпстрийм войсес“.

Събитието се организира в рамките на проект на Община Габрово „Комплекс за социално-здравни услуги за деца и семейства“, финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014 – 2020 г.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Общество

Към началото