Министерска дъщеря засади смърч в севлиевския парк Казармите

Ministrska-dashtrya-zasadi-smarch-v-svlivskiya-park-Kazarmit
Министерска дъщеря засади смърч в севлиевския парк Казармите
Наталия, 12-годишната дъщеря на заместник министъра на земеделието, храните и горите Атанас Добрев, засади смърч в парка казармите в Севлиево. Тя придружаваше баща си по време на инициативата „Лесовъд за един ден“, проведена на 30 март и свързана с откритата на 2 април в Габрово Седмица на гората.

Наталия, 12-годишната дъщеря на заместник министъра на земеделието, храните и горите Атанас Добрев, засади смърч в парка казармите в Севлиево. Тя придружаваше баща си по време на инициативата „Лесовъд за един ден“, проведена на 30 март и свързана с откритата на 2 април в Габрово Седмица на гората. Притеснителното девойче потвърди пред репортер на вестника, че се е справило с задачата да посади дръвчето и спокойно отговори на задявките на присъстващите, че трябва и да го полива: „Когато минавам през Севлиево, ще се грижа за дръвчето и ще го поливам“, обясни им кратко Наталия.

С това добро дело и министерската дъщеря участва, като десетки свои връстници, в споменатата инициатива „Лесовъд за един ден“, насочена предимно към децата от началния курс.

След парка Казармите, Наталия й баща й дойдоха в Габрово, в парк Маркотея, където 15О деца от десет габровски училища участваха в местното издание на „Лесовъд за един ден“. Към връстниците на дъщеря си, към малки и големи зам.-министър Атанас Добрев се обърна с думите: “: „Лесовъд за един ден“ не е само инициатива за днес, а е и кауза за цял живот!“.



Със снимка на дъщерята на зам.-министър Атанас Добрев – 12-годишната Наталия

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Екология

Към началото

Следвай ни