„КВК Габрово” ще се опита да излъже днес „Левски Боол” в първия полуфинален плейоф

Топ новина! <p>Решителен мач в битката за шампионската титла по волейбол при
„КВК Габрово” ще се опита да и

Решителен мач в битката за шампионската титла по волейбол при мъжете ще изиграе днес отборът на „КВК Габрово“. В първи полуфинален двубой, който започва в 18 часа на 1 април, габровският тим ще се опита да излъже носителя на Купа България`2

В плейофната фаза се играе до две победи в три мача, като отборът, който е с по-предно класиране от редовния сезон, има домакинско предимство. Затова първата среща е в Габрово. 
Реваншът ще бъде в петък в София, а ако се стигне до решаващ трети мач, то той ще се състои на 7 април отново в зала „Орловец“. 
Вицешампионите направиха едноседмичен лагер в Тетевен преди двубоя със „сините“. 
В неделя отборът се прибра в Габрово и вчера проведе две тренировъчни занимания в „Орловец“. 
Добрата новина е, че Любомир Герасимов ще може да използва всички налични състезатели. Диагоналът Минчо Минчев, който пропусна четвъртфиналните двубои с „Арда“ заради травма, също вече тренира нормално. 
„Предстои ни труден двубой, но се надявам да излезем от него като победители“, сподели преди първия мач президентът на „КВК Габрово“ Николай Григоров. 
„Левски“ се подсили на полусезона и успя да се придвижи напред в класирането. Съперникът ни играе добре, върви във възходяща линия и неслучайно спечели Купата на България, но ние също имаме нашите аргументи. Разполагаме с качествени състезатели и се надявам те да покажат потенциала си в двубоите с „Левски“, а дай Боже, след това и на финала“, допълни Григоров. 

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

  1. Още от Волейбол

Към началото

Следвай ни