Какви бонуси за Ефбет лига може да вземем

Топ новина! Izbroenite-v-statiyata-sa-samo-chast-ot-bonusite,-koito-Efbet-predlaga
Изброените в статията са само част от бонусите, които Efbet предлага
Efbet е популярна платформа за онлайн спортни залози, която предлага редица бонуси и промоции, за да подобри преживяването на своите потребители.

Един от забележителните бонуси, предлагани от Ефбет, е "Бонус 500х50 лв. след всеки кръг на efbet Лига", който е специално предназначен за залози на професионалната футболна лига на България, известна още като efbet Лига. В следващите редове ще ви разкажем повече подробности за този бонус, както и за другите оферти на Ефбет, от които можете да се възползвате.

Бонусът за efbet Лига е създаден, за да осигури допълнителна стойност на залагащите, които правят залози на мачове в българската футболна лига. Както подсказва и самия бонус, Ефбет раздава 500 награди по 50 лева след всеки кръг на родното първенство. В играта могат да вземат участие всички клиенти, които са регистрирани в efbet. За да участва в офертата, играчът трябва да е заложил на поне един мач от първенството в съответния кръг с множествен залог (права колонка).

До 48 часа след края на кръга на шмпионата се обявява теглене на случаен принцип на 500 печеливши от всички клиенти, изпълнили условията на играта. Играчите могат да участват с различни фишове, които отговарят на правилата. Няма ограничение за броя пъти, с който даден играч може да участва в дадено теглене. Така всеки играч може да увеличи шансовете си да бъде изтеглен. Фиш с еднакви залози, заложен няколко пъти, обаче се приема като един фиш и един шанс за участие в томболата.

Печалбата се дава на играчите под формата на безплатен залог. Това означава, че се раздават 500 печалби по 50 лева безплатен залог след края на всеки кръг в efbet Лига. Всеки клиент може да бъде изтеглен само веднъж за награда след всеки кръг. Печалбата от безплатния залог пък може да бъде изтеглена след превъртане съгласно условията на efbet, които можете да откриете на сайта на букмейкъра.

Освен тази бонус игра, Ефбет предлага и други видове оферти. Ето някои от тях:

Бонус за добре дошли: Efbet посреща новите потребители с щедър бонус за добре дошли, който може да се използва за залози на efbet Лига или други спортни събития, като все по-голямо внимание привличат виртуалните такива, предназначени за виртуални спортове. Обикновено бонусът за добре дошли се предоставя при регистрация и първоначален депозит, като осигурява допълнителни средства за проучване на платформата.

Оферти за кешбек: Efbet понякога предлага оферти за кешбек, при които потребителите могат да получат обратно процент от загубите си като бонус средства.

Бонуси с натрупване: Efbet предлага акумулаторни бонуси, при които потребителите могат да получат допълнителен бонус процент върху печалбите си, когато залагат на няколко селекции в рамките на един залог.

Безплатни залози: Efbet може да предоставя оферти за безплатни залози, които позволяват на потребителите да правят залози, без да използват собствени средства.

Това са само част от бонусите, които могат да се използват и за залози на efbet Лига. Пълните правила на промоцията "Бонус 500х50 лв. след всеки кръг на efbet Лига" ще намерите на сайта на efbet.


Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни