Как да вземем от 8888 бонус на стойност 1,000,000 лева?

Топ новина! originalnite-igri-na-8888
оригиналните игри на 8888
Правилата на играта "Големият Cash 2" за взимане на 8888 бонус не са никак сложни

В сайта за залози 8888 можете да спечелите бонус от 100 000 лева за периода от 01.08.2023 до 01.10.2023 година. Това е така наречената игра "Големият Cash 2" и се предлага за всички регистрирани играчи в онлайн платформата. Печалбите от тази игра се разпределят по равно между участниците на месечна база, а освен КЕШ награди, има и много безплатни врътки.

Какви са правилата на Големият Кеш?

Правилата на играта "Големият Cash 2" за взимане на 8888 бонус, не са никак сложни. Всеки играч, който има акаунт в сайта може да изпробва късмета си. Играта има 8 нива, като всяко едно ниво идва със съответния награден фонд. В края на всяка седмица наградите се разпределя по равно между играчите, като по-високото ниво е равно на по-голяма награда.

Вие можете да грабнете част от наградния фонд, който е 100 000 лева, както и множество безплатни завъртания за слот игрите. За да се случи това, е необходимо да играете на игрите на EGT Digital и да изпълните скалата. Колкото по-често изпълвате скалата, толкова по-голямо ниво изкачвате, а наградите стават все по-съблазнителни и горещи.

В случай че сте достигнали до най-високото 8 ниво, заедно с още 10 потребители, то тогава вашата награда е равна на наградния фонд за даденото ниво разделена на десет. Това означава, че другите играчи също ще вземат част от наградния фонд предназначен за нивото.

Видове награди в играта Големият Кеш

По-горе вече написахме, че играете за общ награден фонд от 100 000 лева. Той е разделен в различните нива, като за 4, 5, 6, 7 и 8 място взимате кеш награди от 12000 лв. до 30 000 лева. За първите нива пък можете да получите безплатни врътки за определени слот игри в сайта.

За ниво 1 получавате до 50 000 безплатни завъртания, за ниво 2 до 75 000 свободни игри, а за ниво 3 може да грабнете до 100 000 безплатни врътки. Те също се разпределят между участниците достигнали съответното ниво. Безплатните завъртания могат да бъдат изиграни на голяма част от оригиналните игри на 8888, които представляват интерес за потребителите.

Играейки на слотовете на EGT Digital ще вдигате скалата и така ще вървите напред към упоменатите по-горе награди. Вие може да станете един от многото щастливци, които участват в "Големият Кеш" и да се сдобиете с част от фантастичния награден фонд в играта.

Заключителни думи

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Коментирай!

(при коментар без регистрация, написаното автоматично се проверява за спам!)

0 коментара

Към началото

Следвай ни